Skocz do zawartości

jaki kij do multika Aveon Baitcaster 20FD

piotrekporowski

Rekomendowane odpowiedzi

a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych...

a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych...

no niestety ale mifek ma racje, malych wabikow to tym mlynkiem dobrze nie obsluzysz, nawet jak kupisz wedka za 1000 zlotych

witaj na forum :D

Jeżeli chodzi o kija którym obsłużysz szczupaki (te nie największe) i pstrągi (te nie najmniejsze) to takiego kija mam. To kijek testowy na rezonansie. CW 10-28 gram (choć ze scorpiona rzucam od 5-6 gram). Podejrzewam, że jakby się ograniczyć z bajerami, to ten blank powinien fajnie Ci się sprawdzać. Jeżeli poczekasz na artykuł o rezonansach (w tym bądź w przyszłym tygodniu powinien się ukazać) to poczytasz o nim więcej. Powiem tak: ja jestem zadowolony :D

Odpuść sobie Ginrina - skaładasz zamówienie, czekasz tygodniami na chociaż odzew, kpina nie sklep, rżną głupa.... W plat jest trochę drożej ale jest...

Mam wielką prośbę o mały teścik na stronę główną??

Wiem że jesteś busy-man ale.... wiesz kto inny mogłoby coś napisać o tych kijach?? Szczególnie triple-seven chodzi mi po głowie od zlotu nad Bobrem, żeby tego korka nie miał....

Peresada wynalazł drugiego orochi, tylko do 2oz, miałbym komplecik, też musze za nim polookać