piotrekporowski Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 WitamPytanie jak w temacie. Szukam kija, który byłby uniwersalny.Dopiero zaczynam przygodę z castingiem i prośiłbym o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie jestem specalista ale wydaje mi się, że pownieneś podac wiecej szczegółów, waga przynęt, gdzie chcesz łowic i ile chcesz na kijka wydac pieniążków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekporowski Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Chcę łowić głównie pstrągi ale równierz szczupaki. Wiem że cieżko jest to połączyć ale chciałbym jak najwięcej wyciągnąć z wędziska i uzyskać przyzwoite wyniki. A kwota jaką moge wyłożyć to ok 400zl maxymalnie 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak dołożysz jeszcze trochę to możesz kupić jakiegoś MajorCrafta - ARC70H czy coś z serii beneyro - mocy ok 25lb, to bez problemu obsłuży też pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekporowski Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Takie coś by się nadawało?? http://www.ginrinpeche.com/product_info.php/cPath/26_113/pro ducts_id/2402?osCsid=94302c4c2714aa21ba881f5178112980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a jak nie dolozysz to proponuje skupic sie na rodzimym rodbuildingu... powinno wystarczyc. moze nie na sici w tytanach ale mysle ze bedziesz zadowolony. jesli chodzi o kolowrotek to mogfa byc n apoczatku pewne problemy z obsluga przynet pstrągowych...no niestety ale mifek ma racje, malych wabikow to tym mlynkiem dobrze nie obsluzysz, nawet jak kupisz wedka za 1000 zlotych witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jeżeli chodzi o kija którym obsłużysz szczupaki (te nie największe) i pstrągi (te nie najmniejsze) to takiego kija mam. To kijek testowy na rezonansie. CW 10-28 gram (choć ze scorpiona rzucam od 5-6 gram). Podejrzewam, że jakby się ograniczyć z bajerami, to ten blank powinien fajnie Ci się sprawdzać. Jeżeli poczekasz na artykuł o rezonansach (w tym bądź w przyszłym tygodniu powinien się ukazać) to poczytasz o nim więcej. Powiem tak: ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekporowski Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzięks za pomoc poczekam na artykuł, dowiem się czegoś i wtedy pomyślimy. A co sądzicie o tym Beneyro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ten multiplikator nie obsłuży typowych przynęt pstrągowych - niestety, chyba, że łowisz na takie powyżej 10-15g Ma ciężką i głęboką szpulkę więc małe wabiki około 5g nie mają szans jej odpowiednio rozpędzić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Takie coś by się nadawało?? http://www.ginrinpeche.com/product_info.php/cPath/26_113/pro ducts_id/2402?osCsid=94302c4c2714aa21ba881f5178112980 Odpuść sobie Ginrina - skaładasz zamówienie, czekasz tygodniami na chociaż odzew, kpina nie sklep, rżną głupa.... W plat jest trochę drożej ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Plat jest -> cool! Ostatnio odebrałem przesyłkę - profesjonanie zabezieczone, po prostu super. Co prawda czekałem 5 miesięcy ale się doczekałem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ale napisz że nie przez plata tylko sophisticated zamówienie.Co przyszło?? Bo plotki echem dotarły do mnie nad jezioro że triple seven i coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oj plotkarze F7-77x thp i F5-711x jadephyton PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 no ladnie czyli oba kijki na ktore sie sliniles i przez moment to chyba nawet nie wiedziales co wybrac... ale widze ze postapiles jak ja niekiedy... wciagnales oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dwie wędki do zupełnie różnych zastosowań PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mam wielką prośbę o mały teścik na stronę główną??Wiem że jesteś busy-man ale.... wiesz kto inny mogłoby coś napisać o tych kijach?? Szczególnie triple-seven chodzi mi po głowie od zlotu nad Bobrem, żeby tego korka nie miał....Peresada wynalazł drugiego orochi, tylko do 2oz, miałbym komplecik, też musze za nim polookać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Muszę najpierw połowić zanim coś o nim napiszę - taka zasada Chociaż na sucho mogę coś skrobnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jak dla mnie możesz dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi