szewer Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Potrzebuję opini o tym młynku od użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Za takie pieniążki myślę,że można sie skusić.Co prawda nie mam tego kołowrotka osobiście,ale bawiłem się nim w sklepie i wszystko wskazuje na to,ze jest to dosc solidny sprzęt.Osobiście,w tej cenie,no może ciutke drożej kupił bym Team Dragona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja posiadam troszke tańszy model tego producenta (mianowicie ZORTAX FD30) i sprawuje sie dobrze (kosztował 30 zł )Również tak jak kolega @abarth7 bawiłem sięw sklepie tym kołowrotkiem i wyglądał dobrze, myśle że nie zawiedzie Cie No a w razie czego jest zawsze gwarancja (chyba 5 letnia ale nie jestem do końca pewny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tak gwarancja 5 latek, 2 szpule alu, no i cena 130zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja dostałem Espine 20FD od mikołaja - jeszcze nie testowałem, ale na sucho wydaje się bardzo dobry. a najbardziej podoba mi się melodia hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi