Witajcie koledzy, na jerkbait.pl jestem swieżo zalogowany lecz spinningiem już trochę się zajmuję chciałbym Was prosić o poradę, mianowicie chodzi mi o wędka na pstrągi (które zamierzam od tego roku łowić) chodzi mi o coś pstrągowego ale zarazem uniwersalnego, żeby wędka mogła się sprawdzić przy połowie np. okoni. Myślałem nad kupnem Robinson Diaflex Trout 2,55m. c.w. 5-15g albo Mistrall Amundson Spin 2,44m. c.w. 2-15g. Ogólnie dotychczas używałem spiningów Dragona oraz Shimano, co sądzicie o ty markach? Z góry dziękuję i udanego 2008.
Pytanie
damian88888
Witajcie koledzy, na jerkbait.pl jestem swieżo zalogowany lecz spinningiem już trochę się zajmuję
chciałbym Was prosić o poradę, mianowicie chodzi mi o wędka na pstrągi (które zamierzam od tego roku łowić) chodzi mi o coś pstrągowego ale zarazem uniwersalnego, żeby wędka mogła się sprawdzić przy połowie np. okoni. Myślałem nad kupnem Robinson Diaflex Trout 2,55m. c.w. 5-15g albo Mistrall Amundson Spin 2,44m. c.w. 2-15g. Ogólnie dotychczas używałem spiningów Dragona oraz Shimano, co sądzicie o ty markach? Z góry dziękuję i udanego 2008.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi