damian88888 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rutt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak jedna to Relax Kopyto 3,5cm Denaturat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 6 Sławka, pstrąg. Jedna z najmilszych niespodzianek jakie miałem jeśli chodzi o przynęty. Świetnie lata, ładnie pracuje, podoba się mi więc często pływa. Za wielu ryb na to nie miałem ale to raczej moja wina bo przegapiłem sezon...... Ale dla mnie nr1 zeszłego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dla mnie taką przynętą był bezsterowy wobler Michała Osińskiego (Tapsa) o dł. 9 cm i masie 14 g. Złowiłem na niego 140 morskich bassów, kilka troci, rdzawców i fląder. Makrele też mu nie przepuściły, zdażały się nawet dublety Nie mogę nie wspomnieć o Fatso 10 S, który dał mi PB szczupaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Salmo Rover - nie ma lepszego top watera lata jak pocisk mimo 12 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 9 centymetrowy Leszczyk Sławka, oj jak w niego waliły szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Siek Siga. Bolenie go kochają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Daniel Wirek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dorado Lake 5cm S w ubarwieniu płoci. Kiler na warciane szczupaki w 2007 roku plus życiowy sum który niestety odpłynał z takim wobkiem ponieważ 15 funtówa power pro nie dała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ja mam 4 takie przynęty.1. Sławkowy okonek 6cm2. Sławkowy Gilderek w kolorze płotki 9cm3. Boleniówki PG4. Salmo Sting 7cm F Sławek prowadzisz w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3070& ;start=0& Prawda ze sliczne sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 A moja przyneta nr 1 w 2007 roku to mors 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (...) Sławek prowadzisz w rankingu Ja przepraszam - nie chciałem PS Poczekaj jak połowisz na mojego leszczyka 9 cm o którym wspomniał Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 @Sławku, Twoje przynęty są dostępne na allegro czy trzeba je bezpośrednio u Ciebie zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Są tylko u mnie , choć i z tym bywa różnie... Czasami sam nie mam na co łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Siksa Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Istnieje możliwość zamówienia kilku egzemplarzy? Czy tylko są dostępne dla wtajemniczonych Przydałyby się jakieś okonki czy leszczyki, generalnie wędkuje wobkami do 8cm, chodź jakiś jerk też by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Proponuję przejść na priv by nie zaśmiecać wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 U mnie w tym roku wyjątkowo nie ma lidera. Ryb złowiłem tak mało i na tak różne przynęty że ciężko mi jakąś wyłonić. Jeżeli mam jakąś jednak podać to będzie to chyba Skinner20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 U mnie przynęta numer 1 była obrotowka DRACON - Comet Classic nr.3 o skrzydełku biało-perłowym (kiler na szczupaki i okonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Szczupaki - guma kopyto relaxa 6, bolenie - wobler wujka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Moja najskuteczniejsza to bezsterowiec Na szczupaki - kopyto RELAX 7,5 cm czarno-srebrne i niebiesko - białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Moja przyneta nr 1 to bezsterowiec siudaka biało-niebieski.Zlowilem na niego szczupaki,okonie i bolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 A kupilem w Mequinenzie taki gruby bialy twister Blinker Profi, z potwornie dlugim ogonem zakonczonym stopka jak w riperach. Paru zebaczy juz sie na niego nabralo Mam tez na nich i woblerka - bomberka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gemba Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 W moim pudełku na uwagę zasługują trzy przynęty:1. Garbatka WRTA nr 02. ASZYCHMINKA z chwostem nr 03. Wobler oklejany materiałem długości ok. 6,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bouli Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Srebrna Rapala Long Casting - lubią ją rapki wiślane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
damian88888
Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU
proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice 
Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
2
2
Popularne dni
6 Sty
25
8 Sty
14
26 Mar