damian88888 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golsyl1980 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A u mnie kopyto relaxa 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Salmo Hornet 4 w kolorze gold. Niestety, to juz moje ostatnie egzemplarze przynęty, w tych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To moja jedynka w tym roku Rapala Shallow Shad Rap 9 - B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To znaczy w minionym 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trout Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Umnie Salmo Fanatic w kolorze RG,pięknie połowiłem nim pstrągi wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 1. Magiczna piątka w kolorze różowym2. Taka jedna fajna obrotóweczka robiona w HRT ale nie Dragon tylko są podpisane pod inna nazwa. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Numer jeden to seledynowy twister 7cm relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wobler trociowy flagowiec mało niestety znanej firmy Fortel. Uważam, że konstrukcja tego wobka wyklucza ewentualne wykładanie się i nierówną pracę. Są po prostu wspaniałe na rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lorbas Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ripper -Blinker 11 cm ,perłowy z niebieskim grzbietem (firmy Delaney) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ze zrozumiałych względów nie podam swojej najskuteczniejszej przynęty, ale za to podam jej gatunek. Jest to glider. Z jednej strony największe odkrycie i najskuteczniejsza przynęta w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Rok 2007 to przede wszystkim dwa rodzaje przynęt:- wiosna: szczupak- płytko chodzący Pike salmo, sandacz- kopyto Relax 3- lato, jesień: szczupak- kopyto 6Relax, sandacz - kopyto 3Relax, bass assassin sea shad 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Było nieźle. Udało mi się pobić 3 dotychczasowe rekordy.Wszystko na Heddona. Siłą rzeczy pozostaje w moim pudełeczku na poz. 1 w 2008. PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wig20 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wobler Yo-zuri Hydro Magnum Deep Diver 180mm/100g......z dopalaczem orze dno na 25 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sith Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wobler Yo-zuri Hydro Magnum Deep Diver 180mm/100g......z dopalaczem orze dno na 25 metrach Tak z ciekawości, a co się poławia na 25m (w okolicach Warszawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 magnum666 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wobler Yo-zuri Hydro Magnum Deep Diver 180mm/100g......z dopalaczem orze dno na 25 metrachW jakiej odległości od przynęty umieszczasz dopalacz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 z tego co sie orientuje ta przyneta jest przystosowana do dopalacza pod sterem... no chyba ze wig robi standardowo przed.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szczupaki - guma kopyto relaxa 6, bolenie - wobler wujka. PozdrawiamRemek To mnie zaszczyt kopnął. Cieszę się Remek że połowiłeś , ale coś nam nie wyszedł w końcu ten wspólny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A mi taka gumka sie sprawdzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wig20 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Tak, wobler Yozuri ma pod sterem oczko, testowałem go z dociążeniem do 150gr i cały czas chodził rewelacyjnie. Kilka sielawowców na niego już padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szczupaki - guma kopyto relaxa 6, bolenie - wobler wujka. PozdrawiamRemek To mnie zaszczyt kopnął. Cieszę się Remek że połowiłeś , ale coś nam nie wyszedł w końcu ten wspólny wypad Spokojnie - ten rok będzie nasz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Szczupaki - guma kopyto relaxa 6, bolenie - wobler wujka. PozdrawiamRemek To mnie zaszczyt kopnął. Cieszę się Remek że połowiłeś , ale coś nam nie wyszedł w końcu ten wspólny wypad Spokojnie - ten rok będzie nasz PozdrawiamRemek Trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pietras Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 u mnie nadal Rapala Rattlin 7cm pozdrawiam,pietras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 U mnie taki bączek L. Dylewskiego i smużaki eRKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 @Pablom właśnie jak te ERka się spisują w szybkim nurcie po powierzchni. Sprawdzałeś je może w takich warunkach. Nie robią wywrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 są dopracowane pod tym względem, łowie nimi już 2 lata i nie miałem takiego wypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
damian88888
Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU
proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice 
Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
2
2
Popularne dni
6 Sty
25
8 Sty
14
26 Mar