damian88888 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERTsandacz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Biało-niebieski slider DORADO 7cm,ripper Mansa w tychże samych kolorkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 traker Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jak tylko jedna przynęta to kopytu Relax białe z niebieskim grzbietem - 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 wymienię 3 gatunki ryb okoń - RAPALA DT 4 , 6 cmsandacz - lunkerscity-shakerszczupak - SLIDER SALMO 10S RSH , MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bezel Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Szczupak- Slider 7FOkoń- twister 5cmReszta- nie łowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Mam swoją bezsterową przynętę,na którą rewelacyjnie połowiłem różne drapieżniki.Ale także próbowałem wiele przynęt innych producentów.Drugi rok z rzędu dobrze połowiłem na bezsterowca DUEL Aile Mode TC 5cm.Jeszcze jedna przynęta mi sie sprawdziła DUEL Fuze Crankmax 55mm seledynowy i większe na trolling.No i złowiłem pierwszą rybę na przynętę Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitacola Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 moim numerem jeden były kopyta seledynowo-czarne,biało-czerwone i biało-żółte i koniecznie z czerwona stopka na końcu kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 moje 2 rybki nr.1 http://img171.imageshack.us/my.php?image=20080326ca0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psielka Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Na wiosenne szczupaki nr 1 to Skinner 10 RR/RGS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 boleniówki @Szpiega tzw. Szpieguski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Zwykłe swoje woblery, które zajmują 80% miejsca w pudłach Z kupowanych Hermes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 U mnie Dorado Invader 4cm w kolorze Black Ghost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BITR Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Okonie: Masu Master's - minnow, 3,8cm , floating (aka MM38)Sczupaki: wszystko, serijne zabojcy sezonu: spinnerbait Booyah - Pond magic, Mepps - Lusox #3, Yo-zuri - ZZ POP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
damian88888
Witajcie koledzy, był już wątek o pudełku na 2008 rok, teraz chciałbym zaproponować PRZYNĘTE NR 1 MINIONEGO RUKU
proszę o wypisanie tylko jednej przynęty, obojętnie w jakiej sprawdziła się technice 
Moja przynęta Nr1 to: Salmo Tiny tonący, kolor HC.
Pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
4
3
2
2
Popularne dni
6 Sty
25
8 Sty
14
26 Mar