rognis_oko Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cześć wszystkim. 30.01.2008 odbędzie się spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza Warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Melduję się!!!! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Obecny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wujek i ciotka Monini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Michał Regulski urodzony 17.01.1991 zgłasza swoja obecność PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 BYĆ albo nie być o to jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Wujek i ciotka Monini Przyniosę Wam Zew Natury ze zdjęciem Moniki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No będę, będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Oczywiście postaram się być @Marcel,Znów zapowiada się ciężki wieczór i długi powrót <_< @Wujek,Fajnie ,że Monika idzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zapisałem już w kalendarzu termin spotkania Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza warszawy są także bardzo mile widziani. Ja tez Wiochy nie lubię, ale zasady pisowni zobowiązują.... Jak Bóg da, a Junior pozwoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 BYĆ albo nie być o to jest pytanie ja się melduję, więc BĘDĘ Jak nie o 18:00 to kilka minut po 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Postaram się być ale na chwilę obecną nie mogę jeszcze potwierdzić tego na 100% ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 i ja będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 moze wykorzystamy projektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A co chcecie puścić???? Ja proponuję In-Fisherman 2006. Co Wy na to? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Albo Gorące misiaczki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A może by ktoś coś puścił X-Bites PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Moim zdaniem in-fisherman jest lepszy - bardziej widowiskowy. Mogę też wziąć Jima Saricka i wielkie musky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 A fe! Znowu te kobiety . Jesteśmy w Europie, trzeba być otwartym na inne propozycje <_< Proponuję, żeby poza tematy wędkarskie nie wychodzić, bo nie wszyscy lubią blondynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gacopyrz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Przestaje lubić swoją pracę, to już drugie spotkanie kiedy pracuje do puźna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Przestaje lubić swoją pracę, to już drugie spotkanie kiedy pracuje do puźna... @włóczykij, nie dziwię ci się Ja również w środy pracuję a praca mi już zbrzydła bo ogranicza spotkania typowo wędkarskie , ale tym razem nie odpuszczę i w pracy zrobię zamianę koleżeńską Muszę być i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Singor_ths Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablitos Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Bede na 99 % pozdrowienia dla Wszytskich p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Lista chętnych na spotkanie 30.01.2008: 1.rognis_oko2.Kryst3.Marcelinho4.Maciejowaty5.Wujek6.Monini7.Slider8.Tommek9.Remek10.BartekP11.Anquiler12.Argrabi13.Pirania7414.SzymusS15.Explorator16.MGOR17.Gacopyrz18.Singor_ths19.Pablitos20.Xavi21.Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
30.01.2008 odbędzie się spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza Warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
5
5
Popularne dni
30 Sty
12
8 Sty
11