rognis_oko Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Cześć wszystkim. 30.01.2008 odbędzie się spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza Warszawy są także bardzo mile widziani. Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej. Zapraszam wszystkich. Chętnych proszę o wpisanie się poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Sorry, że nie zawitałem na spotkanieNiestety, razem ze zmianą charakteru pracy, zmienia się również zakres obowiązków i dzisiaj opuściłem Firmę dopiero parę minut po 20 Mam nadzieję, że spotkanie Wam się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 A ja się zgrypiłem... już ponad tydzień się kuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Chłopaki pewnie jeszcze snują w jerku wędkarskie opowieści, ale za to my jako pierwsi napiszemy że było jak zwykle super. Monini Karola i Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anguiler Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Super! Super! Bardzo miło było spotkać i poznać Was wszystkich. To pisze Anguiler, który niestety musiał wyjść pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Fajnie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Chętnie bym przyszedł i porozmawiał w miłym towarzystwie, ale trochę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 koledzy, SUPER było - wreszcie wiem KTO jest KTO @sandacz, dzięki za przynęty na pstrąga - na Kwisie na pewno się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Super spotkanie a ten klimacik. Czekam na kolejne spotkanie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BartekP Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dzieki za fajne spotkanie:) Mit kwadratowych wędek został obalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Mit kwadratowych wędek został obalony I to organoleptycznie Jak zwykle miło było się spotkać. Łukasz, jak wróce to dam ci znać jak się spisały twoje śerściuchy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 30 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 @pirania74 @pablom połamania a wszystkim dziękuje za miło spędzony wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Oj fajnie było. Dzięki za wspólne spotkanie. Sandacz, podziękowania za koguciki - na 100% wykorzystam podczas następnej wyprawy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 31 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Dzięki za kolejne udane spotkanie.Było super i oby szybko do następnego @Sandacz, dzięki za zonkery. Będę walczył nimi w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Niestety nie mogłem przybyć, ale mam nadzieję, że uda mi się następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 1 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nadmiar pracy też mi nieozwolił wpaść i znowu będę żył w mylnym przeświadczeniu o kwadratowych HS <_< ale bedzie jeszcze okazja mam nadzieję :)i przekonam sie na własne oczy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Planowanie kolejnego spotkania czas zacząć może z takim wyprzedzeniem uda mi się wpłynąć na godziny mojej pracy. Więc Kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 kiedyś to chyba miała być ostatnia środa każdego miesiąca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Slider nie oskubali Cię z Twoich pięknych wobków tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 kiedyś to chyba miała być ostatnia środa każdego miesiąca... Miała być pierwsza, ale w koncu wyszła ze bedzie ostatnia. I tego póki co się trzymajmy. Bardzo żałuję że nie wziąłem aparatu na spotkanie. Mała córeczka @wujka i @monini rośnie na rasową wędkarkę - dziarsko wyglądała z jerkówką w łapkach szkoda że nie ma fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Slider nie oskubali Cię z Twoich pięknych wobków tam? Jest ok Wobler Czy te moje woblery są takie piękne jak ty mówisz? Wciąż staram je dopracowywać poprzesz szukanie lub wymyślanie nowych rozwiązań. Ale wciąż nie jest to co chce uzyskać. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A właśnie @Slider, z tego co pamiętam wybierałeś się uczyć pływać jaki prototp - i jak poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @Friko bylem nad woda ale lód był jeszcze Pod koniec tygodnia będę jechał do sklepu na spójnej wiec będzie okazja wziaść je i przetestować nad Wisłą. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 kiedyś to chyba miała być ostatnia środa każdego miesiąca... Miała być pierwsza, ale w koncu wyszła ze bedzie ostatnia. I tego póki co się trzymajmy. Ech...Jeśli tak zostanie to znów lipa Co innego ostatni czwartek tego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Czyli mam rozumieć, że następne spotkanie 27 luty? Jeżeli tak to prawdopodobnie uda mi się na nie wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 @Włóczykij, @Phala, o terminie następnego spotkania poinformujemy wszystkich w nowym poście na forum ogólnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć wszystkim.
30.01.2008 odbędzie się spotkanie dla warszawskich forumowiczów jerkbait.pl. Oczywiście ci co mogą przyjechać spoza Warszawy są także bardzo mile widziani.
Spotkanie od godziny 18.00 w caffe Jerk na ul.Twardej.
Zapraszam wszystkich.
Chętnych proszę o wpisanie się poniżej.
Top użytkownicy dla tego pytania
8
5
5
5
Popularne dni
30 Sty
12
8 Sty
11