Forecast Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Obecnie jestem w tych stronach. Poszukuję rzeczki blisko na klenie jazie ewentualnie bolek na lekko. Może być również jezioro z bolkami . Bardzo byłbym wdzięczny. Oczywiście jakiekolwiek info na priv. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) zesłanie czy w celach leczniczych ? Edytowane 31 Lipca 2013 przez szpiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Leczniczo na poligonie z hektolitrem cytrynówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Bobek weź odstaw ta cytrynówke..mam cos dużo lepszego, tylko sie odezwij jak będziesz w okolicy buszował. pozdro Edytowane 31 Lipca 2013 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ..a co to,ta słynna wszystkopaląca Golfizna nie doczłapie się do Odry?Jeszcze się dobrze nie zagnieździł a juz mu Fishing w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W tej okolicy z kleniami, bolkami będzie ciężko, jest Parsęta w kierunku na Białogard i Rega w Świdwinie i pow w kierunku na Łobez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Alconite co to dla Ciebie 200km. Oderka czeka. Tylko pamiętaj, żeby zawsze zajechać po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tasiek starość nie radość te same drogi przebywane dość często nudzą i potrafią uśpić lepiej niż cytrynówka na słońcu Dziś ja był nad Parsętą ... kleni ni ma ... ale za to smolty jak talala ... Jeszcze raz proszę o info o tym gdzie można w tych stronach dorwać klenie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi