tyczkasport1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam kolegów w gazetce lidla znalazłem przypadkiem taką właśnie taśmę która ma być dostępna od 5.08 Pomyślałem, że wrzucę bo konstruktorom przynęt może się przydać a cena wydaje całkiem ciekawa.. Jedynie jakość mnie zastanawia może ktoś z obecnych używał już jej i podzieli się uwagami i spostrzeżeniami? każda uwaga mile widziana oczywiście. Czym się sugerujecie przy zakupie takiej taśmy itp. Sam chętnie się do edukuję PS: Zastanawia mnie tylko opis.. samoprzylepna lub alu (czyli alu nie będzie samoprzylepna? )Pozdrawiam Darek Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Jest najlepsza spośród wszystkich które mam.Jest samoprzylepna. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 chyba się w nią zaopatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 U mnie lidle co najmniej 3 w pobliżu wiec też chyba kilka sztuk przytulę skoro tak dobre opinie ma u kolegów Cena zachęca na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Za tę kasę okazja też mam taką 3M ale kosztowała dobrze ponad 20zł . Chyba ze ta jest inna , moja jest dość cieńka i mocno błyszcząca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jak 3M to na pewno warta uwagi a za ta cenę to nawet gdyby coś nie teges było to strata niewielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tak na marginesie - wahadła też fajnie się nią okleja. W tej cenie to okazja.Dzięki za cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie ma problemu w końcu od tego forum jest żeby sobie pomagać Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 W Warszawie nie udało mi się dostać, za to w Kołobrzegu bezproblemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja w Bydgoszczy również problemu nie miałem wziąłem 2 do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Panowie jak będzie problem z dostępnością dajcie znać kupie więcej i podeślę. Za przesyłkę raczej dużo nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi