Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Fajny szczupaczek, ale tylko sie spodziewac jak ktos odpali watek Bolenie 2008, Sandacze 2008 itp, itd, bo gdzies tam mozna łowic w majestacie prawa. :wacko: Gdzies w ktoryms watku pisalismy, co by innego tytułowania stosowac o tej porze roku.

Chyba sie czepnałem, sorry. :D

Czepiasz się :lol: :lol: :lol:

Gratki Kuba :mellow:

Tutaj sezon szczupakowy jest w pełni, zamiera w połowie kwietnia, później łowienie szczupaków uwazane jest za bardzo dyskusyjne, gdyż wg brytyjskich ekstremistów szczupaczych woda jest za ciepła i ryba ma mniejsze szanse na przeżycie.. Ja tam łowię cały rok, z przerwą na tarło kiedy ryby i tak znikaja i nawet gdybym chciał to się do nich nie dobiorę...

A gratki to juz standardowo dla Peresady, ja tylko trzymałem aparat i powoziłem łódką

No to moje przygotowania na 1 maj i pobudka o 2:30 dostały w łeb :( może pootwieramy wątki Sum 2008 przecież ktoś w hiszpani może go właśnie wywleka na piach ;) według mnie takie pchanie wątków jak my jesteśmy zamrożeni to trochę niesmaczne tak czy inaczej gratulacje dla łowcy.

Pisze to z zazdrości. :angry:

No Bigosa akurat mamy na miejscu :mellow:

Warciak, to akurat się czuje :unsure:

Nie wiem co w tym niesmacznego?? Może niech mnie ktoś oświeci?? Chyba że proponujesz wprowadzić zasadę forum tylko dla polskich ryb, ryby łowione gdzie indziej wy...się nie liczą.... To wtedy ja przepraszam i idę opowiedzieć kawał o gąsce balbince gdzie indziej.....

Jeśli ktoś chce podzielić się newsem wywlekania na piach suma w styczniu w ameryce południowej to w czym problem?? Sprawiedliwość społeczna ma być znowu???

Po za tym ja pstrągów nie uświadczę przez najbliższe dwa miechy... więc panowie, co się chwalicie :mellow:

Idę walnąć pifo bo coś mnie zgaga po wczoraj :mellow: męczy

przyjemny *SHOCK* dla wszystkich milsonikow zebaczy i *PREZENT* dla wszystkich milsonikow spekulacji

http://img215.imageshack.us/img215/2641/06012008037pw1.jpg

http://img48.imageshack.us/img48/273/06012008048lf5.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/8080/bildda9.jpg

data polowu: 06.01.2008

lowisko: zwirownia w niemczech, powierzchnia ca. 7 ha, glebokosc 2-14 m, branie na 3 metrze

szczupak: 1,34 metra 38 funtow

sprzet: wedka spiningowa 2,7 m o cw. 20-60 Gramm. + mlynek z zylka 0.20 + shad na systemie VMC z podwojnym hakiem

ps. lowca jest znany ze swojego zaangazowania w C&R

Zazdrość mnie zżera, ale kto broni mi pojechać tam, gdzie nie obowiązuje okres ochronny?

Dla mnie usatysfakcjonowanych można zawsze założyć wątek polskie szczupaki 2008 a obecnie funkcjonującego nie muszą oglądać :D

Pitt ten łeb szczupaka wygląda jak wyrzeźbiony :D