Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 A co tam, nie wszędzie jest okres, odpalam wątek Jedyna ryba wczoraj, kilka godzin naparzania wody i trollowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fajny szczupaczek, ale tylko sie spodziewac jak ktos odpali watek Bolenie 2008, Sandacze 2008 itp, itd, bo gdzies mozna łowic w majestacie prawa. Gdzies w ktoryms watku pisalismy, co by innego tytułowania stosowac o tej porze roku. Chyba sie czepnałem, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 2 razy takiego życze na następny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fajny szczupaczek, ale tylko sie spodziewac jak ktos odpali watek Bolenie 2008, Sandacze 2008 itp, itd, bo gdzies tam mozna łowic w majestacie prawa. Gdzies w ktoryms watku pisalismy, co by innego tytułowania stosowac o tej porze roku. Chyba sie czepnałem, sorry. Czepiasz się :lol: Gratki Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tutaj sezon szczupakowy jest w pełni, zamiera w połowie kwietnia, później łowienie szczupaków uwazane jest za bardzo dyskusyjne, gdyż wg brytyjskich ekstremistów szczupaczych woda jest za ciepła i ryba ma mniejsze szanse na przeżycie.. Ja tam łowię cały rok, z przerwą na tarło kiedy ryby i tak znikaja i nawet gdybym chciał to się do nich nie dobiorę... A gratki to juz standardowo dla Peresady, ja tylko trzymałem aparat i powoziłem łódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gratulacje -pierwszy szczubel sezonu Zazdroszcze Wam .Tu jest kiszka ani na lod ani lodz . Biedny ten sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Co to standerus za wobek jeśli to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ha! Pięknie! Kuba, daj Krzychowi posterować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Tak mi się wydawało, że to Peresada. Nie chciałem Cię dołować tak od razu w pierwszych dniach Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ten sam co zawsze czyli perch 14f, daj tu koledze wobler z dobrego serca.... to będzie ci ryby wyławiał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gratulacje! Nie spodziewałem się, że to już PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gratki ja przynajmniej mam miano ostatniego złapanego w 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Fajny zywczyk...A jak jest za cieplo, nie musisz ladowac. Wyczepiasz w wodzie (o ile sie da nieinwazyjnie) i zyl bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Oto chodzi, że tam nigdy nie jest za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Kuba gratulacje. My tu w kraju to o szczupakach musieliśmy zapomnieć. Takiemu to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Masz za to żurek i ogórki kiszone, nie bubaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No i bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No to moje przygotowania na 1 maj i pobudka o 2:30 dostały w łeb może pootwieramy wątki Sum 2008 przecież ktoś w hiszpani może go właśnie wywleka na piach według mnie takie pchanie wątków jak my jesteśmy zamrożeni to trochę niesmaczne tak czy inaczej gratulacje dla łowcy.Pisze to z zazdrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 No Bigosa akurat mamy na miejscu Warciak, to akurat się czuje Nie wiem co w tym niesmacznego?? Może niech mnie ktoś oświeci?? Chyba że proponujesz wprowadzić zasadę forum tylko dla polskich ryb, ryby łowione gdzie indziej wy...się nie liczą.... To wtedy ja przepraszam i idę opowiedzieć kawał o gąsce balbince gdzie indziej..... Jeśli ktoś chce podzielić się newsem wywlekania na piach suma w styczniu w ameryce południowej to w czym problem?? Sprawiedliwość społeczna ma być znowu???Po za tym ja pstrągów nie uświadczę przez najbliższe dwa miechy... więc panowie, co się chwalicie Idę walnąć pifo bo coś mnie zgaga po wczoraj męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Co za roznica kto i kiedy zalozy watek? Wazne,zeby byly w nim zawarte fajne fotki i bardzo duze zebate Specjalnie nie widze roznicy miedzy polskim a irlandzkim szczupakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Przemawia przezemnie zazdrość czysta i egoistyczna gdyż u mnie wszystko pozamarzane a tu już esoxy bedom się łowić.Podobnie może jak wy z pstrągami .Nie miałem na celu rozniecać wojny szczupakowej a tu same zęby widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 przyjemny *SHOCK* dla wszystkich milsonikow zebaczy i *PREZENT* dla wszystkich milsonikow spekulacji http://img215.imageshack.us/img215/2641/06012008037pw1.jpghttp://img48.imageshack.us/img48/273/06012008048lf5.jpghttp://img247.imageshack.us/img247/8080/bildda9.jpg data polowu: 06.01.2008lowisko: zwirownia w niemczech, powierzchnia ca. 7 ha, glebokosc 2-14 m, branie na 3 metrzeszczupak: 1,34 metra 38 funtow sprzet: wedka spiningowa 2,7 m o cw. 20-60 Gramm. + mlynek z zylka 0.20 + shad na systemie VMC z podwojnym hakiem ps. lowca jest znany ze swojego zaangazowania w C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zazdrość mnie zżera, ale kto broni mi pojechać tam, gdzie nie obowiązuje okres ochronny?Dla mnie usatysfakcjonowanych można zawsze założyć wątek polskie szczupaki 2008 a obecnie funkcjonującego nie muszą oglądać Pitt ten łeb szczupaka wygląda jak wyrzeźbiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 To w niemcowni chyba jest przestępcą?? Piękna ryba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ja również zaliczyłem już w tym roku szczupaka na Kwisie a nawet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi