Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

No to moje przygotowania na 1 maj i pobudka o 2:30 dostały w łeb :( może pootwieramy wątki Sum 2008 przecież ktoś w hiszpani może go właśnie wywleka na piach ;) według mnie takie pchanie wątków jak my jesteśmy zamrożeni to trochę niesmaczne tak czy inaczej gratulacje dla łowcy.

Pisze to z zazdrości. :angry:

Eeeee tam.

Już my są EUROPEJCZYKI :mellow:

Gratki dla Krzysztofa.

Są takie miejsca w Polsce, gdzie można do końca lutego poławiać szczupaka - w majestacie prawa ! I nie są to łowiska specjalne.

Moze i mozna tylko po co?Niech sobie szczupaczki odpoczna chociaz przez te 4 miesiace w roku :D

Zgadzam sie,jestem ZA :D

Są takie miejsca w Polsce, gdzie można do końca lutego poławiać szczupaka - w majestacie prawa ! I nie są to łowiska specjalne.

Moze i mozna tylko po co?Niech sobie szczupaczki odpoczna chociaz przez te 4 miesiace w roku :D

Zgadzam sie,jestem ZA :D

Należy im się, po bojach z żywcami i spiningami i tak ichniewiele zostaje.Niech sobie spokojnie wiosną pobaraszkują. :D

przyjemny *SHOCK* dla wszystkich milsonikow zebaczy i *PREZENT* dla wszystkich milsonikow spekulacji

http://img215.imageshack.us/img215/2641/06012008037pw1.jpg

http://img48.imageshack.us/img48/273/06012008048lf5.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/8080/bildda9.jpg

data polowu: 06.01.2008

lowisko: zwirownia w niemczech, powierzchnia ca. 7 ha, glebokosc 2-14 m, branie na 3 metrze

szczupak: 1,34 metra 38 funtow

sprzet: wedka spiningowa 2,7 m o cw. 20-60 Gramm. + mlynek z zylka 0.20 + shad na systemie VMC z podwojnym hakiem

ps. lowca jest znany ze swojego zaangazowania w C&R

piekna ryba - moim zdaniem nie przypadkowo zlowiona w tym okresie.

zima to swietny okres na okazale ryby.

mimo zimna i kiepskiej pogody ruszymy chyba za tydzien?

co Kuba???

sprzet: wedka spiningowa 2,7 m o cw. 20-60 Gramm. + mlynek z zylka 0.20 + shad na systemie VMC z podwojnym hakiem

ps. lowca jest znany ze swojego zaangazowania w C&R

zastanawia mnie zastosowanie tak cienkiej żyłki na szczupaka,taka wędka a linka cienka :unsure:,być może łowca wziął przypadkowy sprzęt by sobie pomachać dla zabawy ,a tu taki klocek się uwiesił :lol:.

Z taką żylą hol musiał trwać wieczność,i mimo szczerych intencji C&R ryba raczej tego dobrze nie zniosła :wacko: .

Pozatym było ryzyko z taka grubością linki ,że może uciec z wabikiem w paszczy :wacko:

tak czy inaczej graltulacje dla łowcy.