lukomat Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No dobra przyznaje sie, ze to on go wyciagnal. Ja tylko do fotki pozowalem, ktora zreszta tez syn mi zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Lukomat,a w ogole byles z Nim na rybach?Czy Maly sam wyskoczyl przetestowac sprzet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Witam panowie ! Ja proponuje otworzyć nowy wątek - przygotowanie do sezonu szczupakowego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 @Lukomat, Gratki szczupaka.Myśle ,że niedługo będziesz musiał zalogować synka na Jerkbait.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Gratuluje lowcom zdobyczy.Wczoraj poraz pierwszy polowilismy troche z harvi-m na nowej nieznanej wodzie .Byly to zatoki oddalone kilkanascie kilometrow od morza ,ciagnace sie kiszki z doza iloscia wysp .Po zmontowaniu i zrzoceniu lodzi na wode w pelnym ekwipunku zaczelismy przeczesywac teren .Pogoda byla piekna ,lalo jak scebra ,wiatr i wielka fala pozwalaly na odwiedzanie kolejnych zatok gdzie bylo troche spokojniej.Na echu wielkie 0,0,0, pojedyncze sygnaly .Woda piekna ,niestety nawet brania niezaliczylismy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 @Lukomat, Gratki szczupaka.Myśle ,że niedługo będziesz musiał zalogować synka na Jerkbait.pl pozdrawiam Tak, maly zaczyna duzymi krokami wchodzic w swiat wedkarstwa. Dostal ode mnie pod choinke pierwsza wedke z kolowrotkiem na gorze (wersja dziecieca), ktora weszla do kanonu podstawowych zabawek. Poza radoscia sa tez niestety straty, bo zlamal mi szczytowke w jednoczesciowym spiningu A taki fajny byl, amerykansky... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Pamietajcie ze jak Luko bedzie sprzedawal wedeczki ...to one sa pogryzione za szczupaka gratulki oczywiscie To jest na prawdę dobry tekst! Lukomat gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Lukomat gratuluję połowu.Twoje fotki są przednie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Dziekuje panowie. Tesciowa nas nawiedzila i jak sie dowiedziala, ze w piatek puscilem ta rybke do wody, to nakazala mi po nia wrocic. Caly dzien nad woda, lapy po kolana, kolana po kostki... i nawet skuba nie bylo. Wrocilem do domu z dorszem z Tesco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 16 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 To nieźle... ale przynajmniej rybka dalej pływa <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 No jak tam panowie, cisza? Ja dzisiaj zrobilem nieudane podejscie. Caly poranek przygotowan, zajechalismy z juniorem nad jezioro, a tam lod... W czwartek jade przeprosic sie z lipieniami jak beda warunki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 U nas ciepło ale pogoda zaporowa, w zasadzie od świąt ciągle leje i co weekend mamy ok 50-60km/h wiatr, a z niepewnym silnikiem, co w dodatku nie wkręca się na obroty to się nie wypuszczam, szkoda życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 chyba w ten weekend @standerus uderzamy, nawet jak 80km/h bedzie.mam nowy kij do sprawdzenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ale w niedzielę, w sobotę upalam stwora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 zakopał sie Land? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Cofanie pełną pytą źle poszło i wrzuciłem się do rowu - jaru. Ale dzięki asekuracji widocznego z tyłu misia udało się wyjechać. Więcej na http://www.youtube.com/profile_videos?user=standerus&p=r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Obejrzałem filmiki , dobrze , że jeździ z Tobą ten misiu bo często się przydaje jak widze:) ... Widzę też że koledzy bardzo się asekurujecie a gdzie frajda z jazdy w nieznane <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 hehehe... obejrzałem wszystkie.... najlepszy pstrąg 52 i ,,nie przeklinaj bo na filmie będzie, i później twoje dzieci będą mówić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Jeżdżą dwa misie, jeden móglby nie dać rady Jeśli chodzi o spontan to wtedy wyłączamy kamerki.... co by nas greenpeace nie ścigał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 hehe @Standerus dobra macie zabawe A ja dzisiaj z kumplem taka mielismy pogode I tak sie bawilismy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 No Luko nieźle się bawiliście Jeziorko już odmarzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Si, wczoraj wieczorekim jeszcze zajechalem popatrzec i odetchnalem z ulga. Dzis caly dzien biczowania, jedno branie, jedna ryba i to nie u mnie, ale i tak bylo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Już nie mogę się doczekać, mam duuuży wór przynęt do przetestowania na irlandzkich predatorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Przyjedziesz w tym co na sobie a cały bagaż to przynęty... 25kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 No nie przesadzaj, w podręcznym będę miał laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi