Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

NAROBILO SIE W TEJ SPRAWIE

BO RYBA NIE LEZY NA TRAWIE

A KAZDY ALFA I OMEGA CO Z PROFESJONALNYM APARATEM NA RYBY BIEGA

BEDAC NAD RZEKA Z BRZEGIEM Z BETONU

DALEKO OD DOMU

ZNAJDZIE NA PEWNO KAWAL TRAWY

CHOC BYLOBY TO KOSZTEM CALEJ WYPRAWY

BY ZROBIC ZDJECIE JAK NALEZY

JAK SZCZUPAK WSROD TRAW LEZY

W TYM CALYM ZAMIESZANIU

JUZ NIE WIEM CZY TO FORUM O RYBACH CZY FOTOGRAFOWANIU

A JA NASTEPNYM RAZEM OBIECUJE PRZYZWOITE ZDJECIA

NA KTORYCH SZCZUPAKI BEDA SIE ZALOTNIE USMIECHAC JAK TESCIOWA DO ZIECIA :mellow:

@przem147

jezeli nie odpowiada tobie nasze forum i upodobania jego uzytkownikow to masz przeciez wolny wybor, nikt ciebie nie zmusza

twoje zdjecie wykasowalem i nawet nie ma dyskusji na temat, czy kolo zbiornika jest trawa, czy tez asfalt, na forum jerkbait.pl oczekujemy estetycznych zdjec ukazujacych respekt lowcy przed zlapana ryba

prosze takich zdjec wiecej nie wstawiac!

ps. polecam lekture strony www.szczupak.org

@panek

to wcale nie jest takie wesole

Witam

Przema mam przyjemność znać osobiście i... nie ma co na nim psów wieszać, wtopka każdemu może się zdarzyć. Miejsce znam bo nie raz tam łowiłem - najbliższa trawa jest - przejść przez śluzę (jeśli akurat otwarta), okrążyć parking, przeskoczyć przez barierkę z rurek i wtedy (zakładając że jest niska woda) jakieś 150metrów i jest trawa. Jeśli woda jest wysoka to albo na Jezusa po metrowej wodzie, albo... no nie ma albo, bo następny spot z trawą jest jakieś 500metrów, przez most, na drugim brzegu rzeki. Nie mówię, że fotka jest udana czy słuszna ale pewnie więcej takich nie będzie.

@panek

to wcale nie jest takie wesole

Embarassed chodziło mi o rym a nie sam podtekst z jakim wierszyk był zamieszczony :unsure:

uważam że wierszyk ( sam w sobie ) jest niczego sobie....

co do fotki, niema wątpliwości, kojarzy się z podwórkowym chodniczkiem, a z podwórka raczej ryby już na wolność nie wracają... :unsure:

mimo wszystko myśle że to jednorazowa wtopa z tym chodniczkiem i wszyscy będą szczęśliwi :mellow:

Panowie,

To jest przede wszystkim wątek w którym nasi forumowicze chwalą się złowionymi szczupakami. Nie zchodźmy z tematu pokazując jakieś tam zdjęcie z netu poddając pod dyskusję czy to jest zgodne z C&R czy nie. Takich zdjęć w Internecie można znaleźć miliony. My promujmy C&R i mówmy jak to robić.

Pozdrawiam

Remek

Biosteron chyba że zdalnie sterowane :lol: Piit kompletna załamka,widać że bogatym społeczeństwom to i takie kabany rosną :huh:

@tornado jeśli sie zmieni mentalność ludzi mieszkających nad rzeka Bug to dla czego nie...,bądźmy dobrej myśli