gringo15 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 w wodzie to trudno ocenić ale juz chyba takie niczego sobie te szczupaczki <_< . aż sie proszą żeby przywitać je z wędką ale można dopiero od 1 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam ponownie dodam i JA pare nowych fotek z zeszlego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No i jeszcze dwa,jeden @luksaj na wypadzie z @guzu i nastepny moj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No to jeszcze dwa za zdjecia jeden szczuply @luksaj,i swieta trojca@luksaj,@guzu,@klaudio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A my jeszcze miesiąc musimy się kisić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 A my sie juz kisimy w woderach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja szykuję się na szczupaka z jerkami - dzisiaj pierwszy raz rzucałem multikiem - całkiem dobrze poszło, do maja będzie już perfekt Jeszcze tylko kilka jerków muszę kupić, bo jeszcze nie mam i sprzęt gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Na zachętę uczestnikom zjazdu IRLANDIA 2008 A wy, piecuchy, żałujcie! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 No piknie Rochu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 ładniutki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Gratuluje pierwszych zdobyczy .Niestety w kraju wiecznego mrozu trzeba jeszcze poczekac na porzadne polowy zembatego ,woda jest zimna i juz od kilku tygodni obserwuje jak tarlaki siedza w trzcinach .Mam nawet takiego stacjonarnego szczupaczka ktory juz dwa tygonie siedzi w tym samym miejscu na plyciznie czekajac na swoja kolej.Brakuje slonca i ciepla jak narazie jest zimno a poranki czasem nawet na minusie .Ptaszki cwierkaja ze poczatek maja powinien zaowocowac najlepszymi polowami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 A ja dzisiaj znowu bylem na Lough Derg. Duzo szukania nowych miejscowek, malo lowienia. Ale znalazlem jedno ciekawe miejsce i nawet wyjerkowalem szupaczyne-pistoleta. Zawsze to milo poczuc cos na kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jutro z Tomaszkiem atakujemy Alluę. Mam nadzieję, że szczupaki już po tarle (rok temu 15 kwietnia były wytarte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Jutro z Tomaszkiem atakujemy Alluę. Mam nadzieję, że szczupaki już po tarle (rok temu 15 kwietnia były wytarte). Na Lough Derg wytarte i gotowe do wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 jutro z Kuba shannon i mucha - może się jakiś połakomi, ale jerkówkę i tak biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Nawet ci muchi ukręciłem, przypomnij mi żebym je zabrał bo wiesz co mam w głowie... a jeszcze rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No to będziemy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salosik Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam!!!! Czy można łapac szczupłe w okresie ochronnym i je wypuszczac???? Nie bedzie to traktowane jako kłusownictwo?????? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Do sezonu na szczupaka zostalo troszke czasu ... dasz rade wytrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam!!!! Czy można łapac szczupłe w okresie ochronnym i je wypuszczac???? Nie bedzie to traktowane jako kłusownictwo?????? Dzięki Oczywiście, że będzie. Czekaj do maja albo leć do Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oj dzisiaj dokonaliśmy srogiej pomsty w naszym gniewie Co prawda wszystko w granicach do 70-75cm, ale okazało się że na jacusia rzeczywiście coś da się złowić....Rybi stomatolog będzie miał busy monday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oj dzisiaj dokonaliśmy srogiej pomsty w naszym gniewie Co prawda wszystko w granicach do 70-75cm, ale okazało się że na jacusia rzeczywiście coś da się złowić....Rybi stomatolog będzie miał busy monday Siakieś szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Oj dzisiaj dokonaliśmy srogiej pomsty w naszym gniewie Co prawda wszystko w granicach do 70-75cm, ale okazało się że na jacusia rzeczywiście coś da się złowić....Rybi stomatolog będzie miał busy monday Standerus, Salmo Jack to moja najlepsza przynęta! Długo w nią nie mogłem uwierzyć do czasu kiedy zaczęło się dziać i to nieźle dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dzisiaj Michał Bujo zabrał mnie na wypad na szczupaki. Efektem jest moja życiowa sztuka niestety zapomniałem jej zmierzyć Dziękuję Michałowi że znowu mnie zabrał na rybki i za zrobienie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 @butch ale odjazd masakra,Ty nam tu chwile przed majem zęby tępisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi