Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

pitt@ napisz mi uprzejmie proszę w jaki sposób ty wykonałeś takie ładne zdjęcie telefonem komórkowym do internetu?

Pytam się dlatego, że red. naczelny napisał, iż jest to w ogóle nie możliwe! I musi być OBOWIĄZKOWO minimum aparat kompaktowy :( :mellow:

pozdrawiam :D

calkiem normalnie :D musze tobie powiedziec, ze gdyby junior nie zasial gdzies minolty, to bym wlasnie kompaktem pstrykal ... bez wzgledu na to czy red. naczelny tak napisal, czy tez nie :D

sam z lustrzanka po krzakunach sie nie wycieram

wiosna telefonowalem K700i (i okazjonalnie robilem fotki ryb) i powiem tobie, ze K700i robil lepsze zdjecia niz ten, ktory teraz mam

Jeśli się mogę wtrącić to: istnieje możliwość zmiany sterownika aparatu(i innych sterowników) w telefonie w ten sposób można polepszyć jakość zdjęć, kompresja zdjęć, wykonane zdjęcie telefonem z zmienionymi sterownikami wynosi ok 400kb a nie 150kb.

Przepraszam za OT

Pozdrawiam

Slider

Dlobiemy ostatnio w glebokim trollingu ,przewazaja sredniej wielkosci szczupaczki .Najlepiej sprawdzaja sie wobki ktore zchodza na 5-10 m ,optymalna glebokosc 8 m .

Najczesciej trafiaja sie pistolety .

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8b672e807a8de6d4.h tml

Ja w niedziele, za namowa Rafała, potrolowalem głęboko 5-10 metrów, bez efektu. Moze pora dnia nie była najszczęśliwsza. Pod wieczór za to na 3-4 metrach nałapałem kilkanaście sztuk tak do 2 kg.

Mialem tez wyjcie jednego sporego z uskoku 2-12 metrów ale polizała przynętę tuz pod powierzchnia wody i odpłynął.

OT

Ja tez jestem zdania, ze im nowszy SE tym gorsze fotki robi.

Obecny P1i to 3,2 MP katastrofa pod tym względem.

harvi -na mnie niezwalaj ,Mnie tam niebylo .

Dzien po lowilismy w tym samym miejscu na tej samej glebokosci i kiszka .Ogolnie byla kiszka ,jak niegryzie to niegryzie.Mieismy jakiegos szprota i garbatego .Ale jak na 6 godzin plywania ,rewelacji niebylo .

Cos mi sie o ucho obilo ze jutro masz jakas bande wsciekle napalonych na zembatego .Mam mapki bat . tej okolicy ,moze sie przyda i jaks gorkie wytropicie .

miałem sie nie odzywać aż będzie ku temu nie lada okazja, ale jakoś tak wyszło, że nowa woda, nowy sprzęt, nieco inne podejście do łowienia i ... niemal zyciowka esoxa na lodzi... niestety mamuśka okazała się mądrzejsza i sprytniejsza. chwyciła wobka delikatnie końcem pyska i przy pieknej świecy na powierzchni pozbyła sie niechcianego kolczyka...

ale ona i jej koleżanki pozostawiły po sobie ślady bytnosci...

post-7-1348914055,5237_thumb.jpg

post-7-1348914055,6117_thumb.jpg

post-7-1348914055,6851_thumb.jpg

post-7-1348914055,7879_thumb.jpg

Moje wyprawy z juniorem nabieraja troche innego charakteru. W nosidelku nie chce juz siedziec i lapiemy tak dlugo az zaliczy tankowanie do pelna. Na fotce ponizej kalosze i gacie pelne. Kilka rzutow pozniej pojawil sie napis GAME OVER <_<

Super sprawa. Dzielny maluch :D

Pytam się dlatego, że red. naczelny napisał, iż jest to w ogóle nie możliwe! I musi być OBOWIĄZKOWO minimum aparat kompaktowy :( :mellow:

pozdrawiam :D

Andrzeju,

Ty chyba z kims mnie mylisz :D Chciałem zaznaczyć, że z tel. komórkowego to ja zdjęcia przesyłałem już zdjęcia na forum Salmo :D

Pozdrawiam

Remek