Roch Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Gratulacje. Piękny. Ja atakuję jutro. Jeszcze nie wiem gdzie i jak, ale atakuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jutro może być trudno, mój atak pod dużym znakiem zapytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Kuba! Ja już wiem. Jadę do Krysta444 i atakujemy rzekę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 @MGORładna ryba i ładne zdjęcie - gratuluję! Może napiszesz coś więcej o okolicznosciach połowu (nie mam na myśli miejsca)?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Dzisiaj na warcie 2 szczupaki ( raczej szczupaczki ) jeden okolo 40 cm drugi około 50 cm takze szału nie ma ale jak na tą rzekę to niezle Brania były bardzo energiczne ( mimo małych rozmaiarow ryb)...nawet były świece pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Gratki. Cieszy zapewne podwójnie, bo polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Bardzo ładny szczupak Marcinie. Taka długa torpeda. Gratuluję. Powyższe zdjęcie jest świetnym przykładem do uregulowań formalnych, które wprawadza red. Friko w stosunku do wymiarów ryb i zdjęć w ogóle. Przedstawiony Esox lucius L. odpowiada wszystkim wytycznym redaktora Friko. Więc jest o.k,.Ale co z tego jak zaraz wyleje się wszystka woda ze zbiornika i szczupaka i tak szlak trafi........ Przykład pokazuje jak bezduszne może być rozporządzenie w kontakcie z realiami życia. Żadna regulacja nie zastąpi myślenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dzięki. Szczupak na zdjęciu był (i jest) jednym z czterech, największym, złowionym tego dnia. Reszta miała około 60 cm. Jezioro bardzo fajne (i wcale wody w nim nie zabraknie, przynajmniej nic o tym nie wiem ), choć infrastruktura typowa -np. brak łodzi. Wyprawa była jednodniowym rekonesansem z lokalnym (na razie )przewodnikiem (również cztery ryby, około 60 cm) w trakcie urlopu. Niestety obowiązki (przyjemności? ) rodzinne nie pozwoliły mi na dłuższe połowy, jak i odpowiedzenie innych łowisk w okolicy - tym razem rzecznych. Łowiliśmy na gumy. Ja większą w jednym kolorze (6cali), przewodnik mniejsze, w jednej tonacji kolorystycznej. Ryby brały głównie z opadu, co po dość przykrych doświadczeniach ze Szwecji, gdzie nie radziłem sobie za bardzo w tym temacie, ucieszyło mnie niezmiernie. Łowiliśmy na blatach, wśród gęstej roślinności. Po raz kolejny okazało się, że trzeba słuchać mądrzejszych kolegów z jerkbaita i jak mówią, że gdy guma jest pocięta przy główce, to należy ją dozbroić od tej strony. Tyle, że najpierw trzeba przygotować takie dozbrojki Bardzo dobrze też sprawuje mi się team dragon 18-42 g i penn slammer. Dobry duet. No i to tyle. Wracam tam jesienią, może coś jeszcze złowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Gratulacje,piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 @MGOR ładniutki zębacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Marcin, gratki piękny zębacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 az milo popatrzec gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jeszcze raz gratuluję Marcin. Ładne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Gratuluję szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 @MGOR,Gratuluje pięknego szczupaka,tym bardziej cieszy, że to nasz krajowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 MGOR Ty obuzie,moje gratulacje . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam, dzisiejsza udana wyprawa; kilka ładnych okoni i do tego szczupaczek 67cm, połakomił się na portki mannsa 5cm, kolor EV który w tym roku wymiata hol na okoniowej 0,16 trwał długo ale do wody wrócił w wyśmienitej kondycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiczeek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich pierwszy raz. Dotychczas tylko czytałem i oglądałem, teraz dodam coś od siebie. Wczoraj byłem na Lough Allua, jezioro korciło mnie od dawna, ale bez łódki nie było szans. Aż sobie ponton zanabyłem. Łowiliśmy we dwóch 8 godzin, w tym czasie miałem ok 25 pobić, kolega podobnie. Wyjęłem tylko 10, reszta poszła, w tym jeden kolos, ale jeszcze po niego wrócę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiczeek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W ubiegły weekend żonka mnie pobiła, że do tej pory mi łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 no, no @zbiczek, niczego sobie , to się nazywa chyba ładne wejście na forum nie przejmuj sie, mi kobiety na łajbie zawsze przynoszą pecha, ale z drugiej storny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Piękne łowy. Gratulacje. Do zobaczenia -kiedyś -nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich pierwszy raz. Dotychczas tylko czytałem i oglądałem, teraz dodam coś od siebie. Wczoraj byłem na Lough Allua, jezioro korciło mnie od dawna, ale bez łódki nie było szans. Aż sobie ponton zanabyłem. Łowiliśmy we dwóch 8 godzin, w tym czasie miałem ok 25 pobić, kolega podobnie. Wyjęłem tylko 10, reszta poszła, w tym jeden kolos, ale jeszcze po niego wrócę... Witaj na forum.Fajne wejście, ale nie daj się żonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witaj na forum, gratuluję rybek podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cześć Adam! Fajnie, że się na forum pokazałeś , witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 @zbiczeek witamy!Gratulejszyn szczupaków oraz kompana. Moja żonka też potrafi mi tyłek złoić...one chyba już tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi