Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Miałem już te Dragonowskie w koszyku w FM, ale usunąłem całe zamówienie :lol:

Jak narazie nie zanosi się na łowienie szczupaków - dziś mnie tylko wzięło po wczoraj :angry:

Wolę tresować sandałki, a szczupaki to czysty przyłów ;)

Oj spodobała się tresura :lol:

Szukam środka pływającego, a niestety nie mam pieniążków na kupno hmmm... Wtedy bym się zajął szczupakami na poważnie <_< :mellow:

Jutro mam nadzieję, że nie będę miał niespodzianki, bo na obu kijach nałożyłem testowy przypon :unsure:

dzisiaj po miesiącu przerwy zawitałem bladym świtem nd wodą efekt kilka szczupłych i 2 garbuski po 30 pare centów.Szczupki takie kilówki ale podobno 2 tygodnie temu na żywca w jeden dzień padły 3 szt, 2 x 5 kg i raz 7 kg.I gdzie ja wtedy byłem???

@wobler nie testuj czarów jak Ci kolega pisze załóż tytan zmień agrafke i zapomnisz o tym problemie.

Trochę z innej beczki, pamiętacie Cezaratora ? Gościł w Świnoujściu, połapał trochę szczupaków. Ba nawet złapał 3 metrówki i dwie ZABIŁ. Dlatego też zaczynam żałować, że na forum pochwaliłem się rybami ... Niech to będzie dla kolegów nauka. Ja jestem głupcem !

Co raz częściej dochodzę do wniosku ze niektórzy właśnie się nie chwalą rybami na forach aby uniknąć właśnie takich sytuacji.

@Komancz kurde szkoda tych ryb, jeden lub dwa razy w roku bywam w Świnoujściu i wiem ze tam pięknie ubarwione rybki pływają.

Pozdrawiam

Slider

Trochę z innej beczki, pamiętacie Cezaratora ? Gościł w Świnoujściu, połapał trochę szczupaków. Ba nawet złapał 3 metrówki i dwie ZABIŁ. Dlatego też zaczynam żałować, że na forum pochwaliłem się rybami ... Niech to będzie dla kolegów nauka. Ja jestem głupcem !

Komancz nie przejmuj się bo nie ma czym. To nie Ty zabijasz te szczupaki. Chciałeś dobrze i .... stało się. Ja w zeszłym roku widziałem tego szczupaka co niby nie wytrzymał holu ... był duży. Wtedy trudno mi było uwierzyć, że tak się stało ale raczej wierzę ludziom,więc powodów do osądzania nie miałem. Teraz kiedy piszesz to co napisałeś jest to smutną historią bo ... pamiętam Cezoratora na tym forum jako człowieka żywo zainteresowanego przyrodą i ekologią. Widać jednak, że jest ... troszkę inaczej - szkoda wielka.

Pozdrawiam

Remek

Ja w zeszłym roku widziałem tego szczupaka co niby nie wytrzymał holu ... był duży.

Ja widziałem tego z tego roku ... był większy.. też nie wytrzymał, ale był pięky :( :(

@komancz nie martw się, cezorator w tym roku pzywiózł kolege (też mięsiarza), razem poławiali <_<

KOMANCZ łączę się w bólu, mnie wczoraj też bolało jak goście z samochodu na blachach z centralnej polski na MOIM łowisku wbrew regulaminowi przywieźli niewymiarowe szczupaki i o zgrozo jeden z nich wybuchowo zareagował na moje uwagi ( a były one naprawdę wyjątkowo grzeczne i uprzejme).

Po rozmowie z kolegą który był wtedy ze mną o tzw. stonce itp. i o tym, że nie warto pokazywać SWOICH miejscówek, byłem naprawdę blisko postanowienia iż już nigdy nikomu nic nie powiem ani nie pokażę ( z czym kolwiek to się kojaży :D ). Ale pomyślałem też o tym ilu fantastycznych ludzi dzięi moim łowiskom miałem okazję poznać. I choć pomimo tego, że moja wiara w ludzkie nawrócenie została po raz kolejny zachwiana, mam nadzieję na to, iż może następni którym zwrócę uwagę zostaną nawróceni - NIC NIE ROBIĄC ROBIMY WIĘCEJ SZKODY w tym przypadku.

PZDR

głupi w swej naiwności ZANDERIX

Wczoraj trafiłem ładnie wybarwionego i wypasionego szczupaka w Narwi w okolicach Łomży - 73 cm... Fotki jednak nie będzie, bo do regulaminowego wymiaru zabrakło 2,5 cm :unsure:

Nie mniej jednak gratuluje Paweł,piękny szczupak i wart jest wklejenia.