Kuba Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Trochę z innej beczki, pamiętacie Cezaratora ? Gościł w Świnoujściu, połapał trochę szczupaków. Ba nawet złapał 3 metrówki i dwie ZABIŁ. To bardzo smutne. Z jednej strony dobrze ze go tu juz nie ma, z drugiej - moze gdyby byl, to by cos zrozumial. Ale boje sie ze juz nic nie zrozumie. Zobacze za czas jakis czy nie wyrznal wszystkiego. Mam luke w przedziale 100-123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Kolejny raz przekonałem się że dla szczupaka nie ma pojęcia za duża przyneta. Ryby mniejsze od tej waliły w bulldawgi po 350g Witam, Chyba wiem juz dlaczego zainteresowales sie bulldawgami w moim pudelku :D Jest to super przyneta! Sprawdz www.harrissportsmail.com- maja wyprzedaz musky innovations Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Porwałem ci 3 sztuki i zabrakło mi miejsca w pudłach Muszę sobie sprawić skrzynkę jakąś. Wreszcie przyszły kije z Rodmasa, będzie czym łowić bo to co miałem do tej pory nie chciało współpracować z medium, że o large nie wspomnę Pytanie - łowił ktoś na suzzie?? suckery i curly. Ponoć też killernia, tylko cena trochę jak na gumy. http://www.shackattacklures.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Witam, @Standerus, Zlapalem kilka ryb na imitacje brzany na Tamizie powyzej Ladku. Niczym specjalnym sie nie okazaly ale tylko w moim arsenale. Znajomi lapia duzo ryb na te przynety, w zeszlym roku padl 33 lbs. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Pytanie - łowił ktoś na suzzie?? suckery i curly. Ponoć też killernia, tylko cena trochę jak na gumy. tak, zadzwon do andy, zamow z 25 sztuk i dostaniesz piekny rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Dziś 60-tak na Slidera 10 S. I na Dorado Drunka miałem branko, ale rybka spadła Ale myślę, że była podobnych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ostatnio polubiłem duże przynęty i zaczynam uzupełniać braki w rozmiarze XL Poniżej bezpośredni powód Przydał by się jeszcze jakiś tani kijek który da rade i się nie złamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Moje zabawki bedą gotowe na kolejny raz. Będzie dobrze PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Czekam tylko kiedy w końcu siądzie 3 cyfrowa Big Mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 @Włóczykij, dobra robota. Widze, ze apetyt rosnie i chcialbys walnac 100kg szczupaka... <_< Do tego typu przynet potrzebny jest specyficzny kij...ja za namowa kupilem kiedys taki pewnej znanej polskiej firmy. Wrocilem po tym do starej mojej teorii, ze tanio nie da sie.Nie znaczy to, ze trzeba bardzo drogo. Jak cisnienie masz duze to zapodaj na priva... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Dziś 60-tak na Siudaka i 40-stak na Sliderka 10 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Gratuluę Mateusz. Niezłą wodę trafiłeś. Wyniki niczym w Szwecji. Życzę Ci kolejnej metrówki, bo z tego co pamiętam jedną masz na rozkladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Na Żuławach też zaczęły się jakieś ruchy MÓJ MOJEGO KOLEGI (na FLAYER'a od @Sławka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Piękne ryby!!A wraża propaganda twierdzi ze w Polsce już ryb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 fajowe kolory na fotach no i rybki tez fajowe pogratulowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 fajowe kolory na fotach pogratulowac Noooo widać adobe wypuściło jakiś nowy plug in teraz sztucznie wygladają nawet żuławskie szczupaki, a ja liczyłem, że na cyckach Dody i wokalnej wirtuozerii Mandaryny się skończy. Naiwnosć ! Zanderix next time obejrzę te zdjecia w gray scale ... niemniej szczupaków gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 @Jerzy Naigrywanie Twoje jest nie na miejscu (te pluginy, Doda itd.) MYLISZ SIĘ - służę oryginałem. O gustach się nie dyskutuje, ja lubię takie kolorowe, Ty lubisz grey,e a jeszcze inni jak im nogi śmierdzą. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 @Zanderix fajnie, że coś się ruszyło PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Spokojnie panowie Szczubelki na tyle sa ladne, ze smrod skarpetek, czy widok innych akcesoriow jest jakby drugorzedny. Bravo Zanderix! Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jurek, słoneczeko mocniej przygrzało w Omanie, czy jak? <_< Arek, nie dalej jak wczoraj zastanawialem sie co sie stalo fotami z depresji, ale widze ze jest comeback. Moze bysmy tak razem zrobili pare fotek wreszcie, szczegoly priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 bardzo ładne ryby!gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Arek szczubelki ladne i fotki jak zwykle fajowe.Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Mimo zawalonych zatok, lekkiej gorączki i uciążliwego kataru dzisiaj wybraliśmy się na Ree. Przywitał nas wiatr ok 50km/h, w porywach pewnie i połowę więcej, na wodzie dobra 4 (piana z fal ulatywała, piana gromadziła się w podłuzne pasy prostopadłe do wiatru). Ale chęć przetestowania nowych wędek z Rodmasa zwyciężyła, więc zdecydowaliśmy się zaryzykować. Znaleźliśmy zatokę osłoniętę wyspami od wiatru i w 3 rzucie na bulldawga niemrawe branie i stwór na wędce. Do łodzi myślałem ze nie ma więcej jak 70cm, wyszło trochę więcej - 94. Przy łodzi kilka okazałych susów nad wodę i była nasza. Wielkie dzięki dla Łukasza Masiaka za super kijki, wielką miałem frajdę w czasie ich chrzestu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No pięknie... A ja wyjrzałem za okno i odpuściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 @Zanderix gratuluje ryb ,u mnie jest nie wesoło a ja coś konkretnego weżmie to się spia ta jak dzisiaj.Odnośnie Twoich zdęć to moje zdanie znasz ,wole grey.Co nie zmienia faktu ,że ryby łowisz w deche.pozdr Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi