Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę z innej beczki, pamiętacie Cezaratora ? Gościł w Świnoujściu, połapał trochę szczupaków. Ba nawet złapał 3 metrówki i dwie ZABIŁ.

To bardzo smutne. Z jednej strony dobrze ze go tu juz nie ma, z drugiej - moze gdyby byl, to by cos zrozumial. Ale boje sie ze juz nic nie zrozumie. Zobacze za czas jakis czy nie wyrznal wszystkiego. Mam luke w przedziale 100-123 :mellow:

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Kolejny raz przekonałem się że dla szczupaka nie ma pojęcia za duża przyneta. Ryby mniejsze od tej waliły w bulldawgi po 350g

Witam,

Chyba wiem juz dlaczego zainteresowales sie bulldawgami w moim pudelku :D :D :D Jest to super przyneta!

Sprawdz www.harrissportsmail.com- maja wyprzedaz musky innovations :D

Pozdrawiam,

Bujo

Porwałem ci 3 sztuki i zabrakło mi miejsca w pudłach :mellow:

Muszę sobie sprawić skrzynkę jakąś. Wreszcie przyszły kije z Rodmasa, będzie czym łowić :D bo to co miałem do tej pory nie chciało współpracować z medium, że o large nie wspomnę :D

Pytanie - łowił ktoś na suzzie?? suckery i curly. Ponoć też killernia, tylko cena trochę :huh: jak na gumy.

http://www.shackattacklures.com/

@Włóczykij, dobra robota.

Widze, ze apetyt rosnie i chcialbys walnac 100kg szczupaka... <_<

Do tego typu przynet potrzebny jest specyficzny kij...ja za namowa kupilem kiedys taki pewnej znanej polskiej firmy. Wrocilem po tym do starej mojej teorii, ze tanio nie da sie.

Nie znaczy to, ze trzeba bardzo drogo.

Jak cisnienie masz duze to zapodaj na priva...

Gumo

fajowe kolory na fotach

pogratulowac :mellow:

Noooo :lol: widać adobe wypuściło jakiś nowy plug in :wacko:

teraz sztucznie wygladają nawet żuławskie szczupaki, a ja liczyłem, że na cyckach Dody i wokalnej wirtuozerii Mandaryny się skończy. Naiwnosć !

:( Zanderix next time obejrzę te zdjecia w gray scale ... B)

niemniej szczupaków gratuluję !! :huh:

@Jerzy

Naigrywanie Twoje jest nie na miejscu (te pluginy, Doda itd.)

MYLISZ SIĘ - służę oryginałem.

O gustach się nie dyskutuje, ja lubię takie kolorowe, Ty lubisz grey,e a jeszcze inni jak im nogi śmierdzą.

PZDR

Zanderix

Mimo zawalonych zatok, lekkiej gorączki i uciążliwego kataru dzisiaj wybraliśmy się na Ree. Przywitał nas wiatr ok 50km/h, w porywach pewnie i połowę więcej, na wodzie dobra 4 (piana z fal ulatywała, piana gromadziła się w podłuzne pasy prostopadłe do wiatru). Ale chęć przetestowania nowych wędek z Rodmasa zwyciężyła, więc zdecydowaliśmy się zaryzykować. Znaleźliśmy zatokę osłoniętę wyspami od wiatru i w 3 rzucie na bulldawga niemrawe branie i stwór na wędce. Do łodzi myślałem ze nie ma więcej jak 70cm, wyszło trochę więcej - 94. Przy łodzi kilka okazałych susów nad wodę i była nasza.

Wielkie dzięki dla Łukasza Masiaka za super kijki, wielką miałem frajdę w czasie ich chrzestu.

post-236-1348914162,0492_thumb.jpg

post-236-1348914162,19_thumb.jpg