Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Na Inny byś chyba nawet nie odbił - dmucha SW, NAPRAWDĘ dmucha. Pływałem już na większej fali (dzisiaj kręciliśmy się przy zawietrznym brzegu) ale nie przy takim wietrze. Myślę że momentami miało dobrze ponad 70km/h (wg meteo dzisiaj jest 55km/h, w porywach do 100km/h, na Ree stan 6 do 7) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Gratki Kuba Niestety mnie bulldawgi nie pomogły...W sobotę głupie szczupaki jadły głównie martwe rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Za małe miałeśSize matters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Zobaczymy za rok <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ....... Przy wychaczaniu zauważyliśmy że jeden z łuków skrzelowych został wyrwany w czasie poprzedniego spotkania z wędkarzami. Wszystko było już zagojone, ryba w dobrej formie, choć skrzele jej dyndało spod pokrywy. ...... Dzięki STANDERUS za tą fotkę, znowu mam kolejny argument po mojej stronie w starciu z pitolami co mi wciskają różne głupty na usprawiedliwienie swoich skillowanych okazów. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ja kiedyś tak myśłałem, że jak ryba dostała w skrzela to w zasadzie dead. Czytałem kilka razy o ywpadkach ryb dochodzących do siebie bez problemu po dość dużych obrażeniach. Wydaje się ze bardziej niebezpieczny jest długi hol za słąbym sprzętem.Ale naprawdę byłem zdziwiony - oglądałem dzisiaj tą rybę, wyglądało powaznie, a była całkiem żwawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 No chłopaki...gratulacje...piękne rybki łowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Fajne szczupaki - gratuluję . Wystarczy na dwa dni wyjechać a tu takie niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Gratuluje wszystkim pięknych szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Zanderix niektórych nie trzeba przekonywać a niektórych nigdy nie przekonasz .Róbmy swoje i tyle. Gratuluję chłopaki pięknych szczupaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RADAR Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 U mie dzisiaj się ruszyło.Dwa tygodnie urlopu mineły bez ryby a ta chyba żeby mnie wkurzyć że muszę wrócić do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ja miałem dzisiaj swój dzień dziecka, całe 86 cm zębatego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Marek gratki niezła rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 ....... Przy wychaczaniu zauważyliśmy że jeden z łuków skrzelowych został wyrwany w czasie poprzedniego spotkania z wędkarzami. Wszystko było już zagojone, ryba w dobrej formie, choć skrzele jej dyndało spod pokrywy. ...... Dzięki STANDERUS za tą fotkę, znowu mam kolejny argument po mojej stronie w starciu z pitolami co mi wciskają różne głupty na usprawiedliwienie swoich skillowanych okazów. PZDRZanderix podczas podbierania i odhaczania dość dokładnie obejrzałem te skrzela. był tam tylko jeden komplety łuk i drugi który to wystaje z pokryw skrzelowej widoczny na fotce. zadziwiające jak wytrzymałe są to ryby, w końcu ta sztuka miała jakby jedno płuco tylko...pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Natomiast mój przyjaciel testując nową wędkę, postanowił również przetestować nową przynętę i jak widać z niezłym skutkiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Szczupaczek atakujący małą rybkę, ciekawe Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Efex, CO to za wynalazek ? Jakis spinn jack ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To jest wlasnie moj Przyjaciel ...Yokozuna ...lowca szczupakow . Mimo ze to Jack to z trolingu i dlatego ten spiner zeby troche pod woda drzalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 To jest wlasnie moj Przyjaciel ...Yokozuna ...lowca szczupakow . Mimo ze to Jack to z trolingu i dlatego ten spiner zeby troche pod woda drzalo Alez patenty, wow Przy tej ilosci woblerow trollingowych dostepnych, trollingowanie taka maszyna to juz przejaw inwencji tworcy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Ostatnie metrowy lowil na nowe perche 14 SDR ...ale nie zaszkodzi pokombinowac ... . Taki Jack w trolingu to kawalek palika ...tylko cos dodane moze go uatrakcyjnic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Na Inny byś chyba nawet nie odbił - dmucha SW, NAPRAWDĘ dmucha. Pływałem już na większej fali (dzisiaj kręciliśmy się przy zawietrznym brzegu) ale nie przy takim wietrze. Myślę że momentami miało dobrze ponad 70km/h (wg meteo dzisiaj jest 55km/h, w porywach do 100km/h, na Ree stan 6 do 7) Wiem, Kuba. Byłem tam kiedyś przy znacznie słabszym wietrze. Popłynąłem trochę pod fale, a potem... -potem miałem stracha zawrócić. A kiedy już zawróciłem, to wpłynałem w rzeczkę Inny i tam już sobie grzecznie siedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Widzę że weekend był udany i obsypało ładnymi rybami.Kiedyś chyba nie do pomyślenia, teraz takie ryby jedna w drugą wracają do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 He, he ... Efex nowa? No to się chłopie spóźniłeś bo ja tak robię już od dwóch lat z fatso i innymi (gumy). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Remku , kiciuniu Ty nie trolujesz ... a to z trola wlasnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Masz rację, ja z łapy tak łowię. Pierwszy raz zastosowałem to na Rugii nie ukrywam, że patent pokazał mi Robert Taszarek na zlocie castingowym we Wleniu. Były różne warianty tego zbrojenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi