Butch69 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Piękna rybka Zanderix Foto oczywiście też <_< pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Na uspokojonienie Zanderix dobre na uspokojeniepo tych fotkach to juz spokojnym być nie można drałować nad wode trza i tyle <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @Zanderix - śliczny szczupaczek! Zdradzisz ile miał cm i na co się połakomił? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Gratki Zanderix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @Efex80-tak na małego slidera. Dziś trafiłem starszą siostrę tamtego PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Ale bagno Co to za roślina która tak zarosła pas za sitowiem?? Pozdr. Salmo PS. Ryba jak zawsze ładna. Najbardziej mi się podobają szczupaki ze zbiorników eutroficznych czyli typu linowo-szczupakowego, moje ulubione łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 o przepraszam gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @Zanderix nie wiedziałbym, że tam są takie ryby, gdyby nie Twoje okazy, gratki PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @ Zanderix, głęboki ukłon przedewszystkim przed Tobą, Twoimi rybami i zdjęciami !!! A szczupły ubarwiony wprost bajkowo !!!!!!!! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zanderix -Fajna rybcia gratki .Wyskoczylem dzis na dwie godziny pojerkowac ,deszcz ,wiatr i trzydziesci jerkow ktore zdazylem zalozyc w tym czasie .Mialem trzy wyjsia i trzy wyjecia ,kilka odprowadzen.Szczupaki nie byly doze ale za to z waleczna dosza i pieknie ubarwione . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Kapitalna siostrzyca. Gratuluję połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @zanderix gratuluję rybki,nawiasem mówiąc podtrzymujesz ludzi na duchu i udowadniasz że jeszcze coś w tych naszych wodach pływa.oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 gratki - piękna panna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Zanderix! CUDO! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 @Zanderix -ladnych kolorków ta Panna nabrała w tej zieleninie ps.to ciągle z łowiska na którym jesteś recydywistą (info ze zlotu BUGIEM ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Zanderix SUPER! I regularnie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dziś trafiłem starszą siostrę tamtego PZDRZanderix Piękny. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dziś trafiłem starszą siostrę tamtego Z taką ślicznotką to miło się spotkać nad wodą Gratulacje !! ja w sobotę byłem na szczupaczkach - niestety większe przynęty zostały olane Jedyną skuteczną przynętą okazało się średniej wielkości kopytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 @Zanderix Gratulacje piekna ryba. Gratuluje i szczerze zazdroszcze regularności . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Gratulacje,piękna rybcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witajcie ! Zastanawiałem się czy publikować tą fotkę, ponieważ po pierwsze zrobiona z telefonu, a i ujęcie kiepskie, ale po kolei.Dzisiaj dosłownie z doskoku wybrałem się na wcześniej upatrzone miejsce, typowałem sandacze, ale jak się okazało zamieszkują je szczupaki, równie chętne do współpracy i zawsze gotowe do zrobienia generalnego porządku na łodzi Poniżej wiślany 80+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Fajny misio, wiślane są najładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ładna ryba i jak grzecznie leży na tej podłodze przygotowanej chyba do zamiatania. A tak narzekają ludzie na Wisłę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A tak narzekają ludzie na Wisłę. Thymallus jeszcze daleko do seryjnego lowienia takich ryb na Wisle,a moze inaczej już daleko od piękna rybka to jest bez wątpienia gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 @gacopyrz super rybka!Gratulacje podwójne za miejsce jej złowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi