gacopyrz Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dziękuję za dobre słowa Z tą rybką wiąże się następująca anegdotka:Otóż wcale dzisiaj nie planowałem wyjazdu na ryby, ok. 13:00 dowiedziałem się, że muszę jechać na Wawer do Klienta.Szybko załatwiłem sprawę i biorąc pod uwagę, że następne spotkanie miałem o godzinie 17:00 postanowiłem zajechać na przystań i odwiedzić moją łódeczkę, przepalić silnik itd.Jak tylko wlazłem na pokład i uruchomiłem silnik zaczęła mnie kusić wędka z kabinki, gotowa, uzbrojona ...Ponieważ miałem jeszcze dwie godziny czasu, uległem Cała naprzód i w stroju wizytowym hajda na ryby. Byłem przekonany, że tylko popływam i porzucam, a tu masz...Do Klienta dotarłem spóźniony 10 minut, upaprany szczupaczym śluzem i cuchnący jak kuter rybacki z XIV w. Jutro zadzwonie do Klienta tego z Wawra i znowu do niego pojadę, jeszcze nie wiem po co ale pojadę na pewno, bo w drodze powrotnej wypada wstąpic na przystań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 SUPER PRZYGODAGRATULACJE LEJDY KACZODZIOBEJ PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 @gacopyrz przygoda fajna, i szczupak też fajny - to juz kawał grubego, wiślanego kaczodzioba - gratuluję!Mam nadzieję że nic mu (czy też raczej jej) nie będzie bo ta sucha jak mi się wydaje wyściółka na dnie łodzi to nie było pewnie dla tej ryby optimum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 @friko ta sucha wyściółka na dnie łodzi to po prostu szare linoleum, więc materiał dość nieinwazyjny i nie powodujący otarć.Zresztą ryba przebywała na nim b. krótko więc jestem przekonany o jej aktualnej dobrej kondycji Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W takim układzie też myśle że szczupaczycy nic nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anguiler Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Piękne, wiślane szczupaczysko. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Rybka, pierwsza klasa - tym bardziej że wiślana !! Jeśli można zapytać, na jakieś głębokości siedział skubaniec ? PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Moje gratulacje, takie szczupaki czesto sie nie zdazaja na Wisle, a tym bardziej w takim miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nie ma co się zastanawiać. Super, że opublikowałeś.Fotka kijowa, ale za to rybka bardzo sympatyczna, a o rybki głównie tu chodzi. Gratki! (Widzę, że ćwiczysz pajkowanie przed Syrsan ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Bardo ładny, wiślany grubasek. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jeśli można zapytać, na jakieś głębokości siedział skubaniec ? 5 m Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Piekny szczupak, gratuluje wislanego okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ten ma ksywkę dziesiona - 10 minut wcześniej przeskoczył niczym Artur Partyka z 10cm na Sliderem10. Ech niektóre to prawdziwe przygodowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Orginalna reklama glidera. Ale szczupak też ładny. Gratuluję fajnego zdjęcia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja pitole Zanderix zmiłuj sie... ja w pracy a Ty takie foty pokazujesz !!! Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Gratuluje Arek. Tak trzymaj, niewiele osob fajnie sie bawi zdjeciami. Cos naprawde przyjemnego dla oka i godnego dłuzszego wpatrywania sie w obraz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jak zwykle pierwsza klasa !!! Gratuluje jak zwykle ! PS. I żeby się nie powtarzać, od razu gratuluje tych kilku/kilkunastu następnych które złowisz do końca sezonu ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ja bym stawiał ze czas i data zdjęć pochodzą od czasu w jakim ściągnąłeś i załadowałeś je na kompa - tak by wynikało - dzisiejsza data i sprzed 30minut... Chyba BIG SORRY powinieneś napisać bo dziwne zarzuty.... Co do ryb - super fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jak znajdziesz EXIF pliku, zrozumiesz.Coś takiego, jak w załącznikuDSCN0560.txt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Salmo, poczytaj o Exif w plikach z aparatu. To jest już zdjęcie po obróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Rzeczywiście, mój błąd Wiadomość wykasowana. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ja pitole Zanderix zmiłuj sie... ja w pracy a Ty takie foty pokazujesz !!! Gratulacje !!! Bo pewnie też jest w pracy GRATULUJĘ dziesiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie ma z czego się śmiać bo nie zrobiłem tego tylko po to by Zanderixa ud... tylko z niezrozumienia czegoś. Koniec tematu Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi