Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za dobre słowa :D

Z tą rybką wiąże się następująca anegdotka:

Otóż wcale dzisiaj nie planowałem wyjazdu na ryby, ok. 13:00 dowiedziałem się, że muszę jechać na Wawer do Klienta.

Szybko załatwiłem sprawę i biorąc pod uwagę, że następne spotkanie miałem o godzinie 17:00 postanowiłem zajechać na przystań i odwiedzić moją łódeczkę, przepalić silnik itd.

Jak tylko wlazłem na pokład i uruchomiłem silnik zaczęła mnie kusić wędka z kabinki, gotowa, uzbrojona ...

Ponieważ miałem jeszcze dwie godziny czasu, uległem :D

Cała naprzód i w stroju wizytowym hajda na ryby. Byłem przekonany, że tylko popływam i porzucam, a tu masz...

Do Klienta dotarłem spóźniony 10 minut, upaprany szczupaczym śluzem i cuchnący jak kuter rybacki z XIV w. :mellow:

Jutro zadzwonie do Klienta tego z Wawra i znowu do niego pojadę, jeszcze nie wiem po co ale pojadę na pewno, bo w drodze powrotnej wypada wstąpic na przystań :D

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@gacopyrz

przygoda fajna, i szczupak też fajny - to juz kawał grubego, wiślanego kaczodzioba - gratuluję!

Mam nadzieję że nic mu (czy też raczej jej) nie będzie :unsure: bo ta sucha jak mi się wydaje wyściółka na dnie łodzi to nie było pewnie dla tej ryby optimum.

Pozdrawiam

ja bym stawiał ze czas i data zdjęć pochodzą od czasu w jakim ściągnąłeś i załadowałeś je na kompa - tak by wynikało - dzisiejsza data i sprzed 30minut... Chyba BIG SORRY powinieneś napisać :unsure: bo dziwne zarzuty....

Co do ryb - super fotki!