Yeah Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Rzeczywiście, mój błąd Wiadomość wykasowana. Pozdr. Salmo brawo sherlocku gratulacje Zanderix, podejrzewam że wiem z którego zbiornika wyciągasz te potwory, w końcu to moje rodzinne strony, ale jeśli to ten o którym myslę to z brzegu nie ma co tam podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Arek, zdjęcie baja, ryba super.Zastanów się nad opublikowaniem jakiegoś albumu albo co, fajnie by się oglądało w długie zimowe wieczory Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 @zanderix super fotka i rybka.Poniżej jeden z pięciu odrzańskich kaczorów, ździsiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Gratki Patryk, czyżby Piaski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 @PatuFajniusi - gratki @JanuszJa tam widzę same kamienie, zero piasku PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Poniżej jeden z pięciu odrzańskich kaczorów, ździsiaj Widzę, że stara sprawdzona ostroga obdarzyła Ładny sztukas i niezła fotka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Fajny źdźisiejszy szczupaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 ...@maniak to zwczorajszy ... @Janusz to nie Piaski, to wioska wcześniej ...Łukasz ta miejscówka potrafi obdarzyć, szczególnie jak obławia się ją troszkę inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3f734f7c144342cc.h tmlDzisiejszy SDR-owy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Szczupak piękny ale fota ogolnie troche krwawa Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wieksze szczupaki maja tedecje do glebokiego lykania przynenty (w wolnym trolu) ,czas na wyciagniecie + kilka fotek ,niestety brak czsu na wycieranie jezeli chodzi o zycie gadda .Przykre to ale prawdziwe. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e631694d3019befa.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Dodam jeszcze ze wychaczenie ryb ktore gleboko zagryzly a wszczegolnosci jesiennych predetorow, trzeba sie troche sprezac .ps. krew (nie lubie tego slowa ) pochodzi rowniez z pokaleczonych rak kolegi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 @Termos,Moim zdaniem: nie musisz się tłumaczyć. Moje skromne, 8-letnie, doświadczenie w połowie drapieżników w Szwecji, wskazuje na to, że żerującego szczupaka jest baaaardzo trudno uwolnić. Przynęty są pobierane bardzo głęboko. Czasami jest łatwiej zabić rybę niż pozwolić jej wrócić do łowiska. Tam, gdzie łowiłem, trafiał się szczupak, który przeżył szwedzki zestaw żywcowy, ale niestety był to łeb i nic więcej. Umiejętność wybrania, kiedy rybę należy uwolnić, a kiedy nie, jest bardzo trudna. Pozwo;isz, że zaznaczę: Szczupak nie jest smaczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 kryst woda jest zimna trolujemy gleboko a przygiecia sa takie ze czlowiek ma wrazenie ze zaczepil klade .Lykaja skubance no i co im zrobisz .Bardzo gleboko czasem .Naszescie z namowa kolegi zaopatrzylem sie w obcinacz do kotwic w razie wypadow ekstremalnych . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d07fb7e6c5d4d8b0.h tml kryst-tutejsze smakuja jak zelowa ,niepolecam .Tlomacze sie tym ze jezeli juz to chyba raczej ale napewno nie szczupak.serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nie widze na tym zdjeciu zadnej ekstremy, haki trzeba obciac a nie sie guzrdac z kleszczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Wiedziałem, nie są smaczne! Pozdrawiam,i życzę rybki powyżej 24,7kg, to jest chyba Wasz rekord! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 pitt - wiesz jak my sie tu guzdrzemy ze az nam pot po D... cieknie .(oj cieknie ,ciknie)Ten nie byl do obciecia ,szybko wrocil do wody caly i zdrowy .(moze w lekkim szoku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 nie widze na tym zdjeciu zadnej ekstremy, haki trzeba obciac a nie sie guzrdac z kleszczami @Pitt, Dla mnie nie jest to problem, ale zapraszam na łowisko, gdzie poznasz lokalnych wędkarzy, Szwedów, i oni wytłumaczą Ci, tak jak mnie wytłumaczyli, ich, zgodny z prawem stosunek do wędkarstwa. Gorąco Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiczeek Opublikowano 2 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Jak na Irlandkę przystało duża i tłusta... (ok95cm)Lepszego zdjęcia nie dałem rady zrobić, za mocno wiało, a łowiąc w dryfie wśród karczy musiałem uważać. Szybka fotka, buzi i do wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 nie widze na tym zdjeciu zadnej ekstremy, haki trzeba obciac a nie sie guzrdac z kleszczami @Pitt, Dla mnie nie jest to problem, ale zapraszam na łowisko, gdzie poznasz lokalnych wędkarzy, Szwedów, i oni wytłumaczą Ci, tak jak mnie wytłumaczyli, ich, zgodny z prawem stosunek do wędkarstwa. Gorąco Polecam! @krystja na 10 dni szwecji obcinam srednio po okolo 10 hakow w rozmiarach od 2 do 2/0, czyli w sumie jakies 40 sztuk, wiec szwedzki, zgodny z prawem stosunek do wedkarstwa pozostawiam dla prawomocnych szwedow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak na Irlandkę przystało duża i tłusta... (ok95cm) Gratulacje. A multik Daiwy czy Abu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiczeek Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak na Irlandkę przystało duża i tłusta... (ok95cm) Gratulacje. A multik Daiwy czy Abu? Nie jestem pewien... Na wakacjach jak byłem kupiłem od bazarowego handlarza o śniadej cerze Rolexa za 30 dolców , trochę się targowałem to tego multika mi dorzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak na Irlandkę przystało duża i tłusta... (ok95cm) Gratulacje. A multik Daiwy czy Abu? Nie jestem pewien... Na wakacjach jak byłem kupiłem od bazarowego handlarza o śniadej cerze Rolexa za 30 dolców , trochę się targowałem to tego multika mi dorzucił... Jeszcze raz gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiczeek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2008 Dzisiaj Irlandki miały ochotę na takiego brzydala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi