Efex Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Ewaryst ! Wiesz co masz przekazać Bertusowi ? Podaruj sobie te kaczory w Holandii. Tak tak Robercie - wiem co mu przekazać. Ja też wolę nasze polskie szczupaki, ale cóż robić.. Taka praca. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartman Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 dzięki za gratulacje chłopaki w następnym sezonie bo w tym już nie zdąrze chce spróbować swych sił w castingu, strach się bać co będzie się działo <_< pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 miło popatrzeć na te kabany u mnie same szczury,gratulacje dla łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Niestety doszły mnie wieści,że kolejna metrówka skończyła swój żywot na patelni:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Czyżby znowu znany wszystkim chłopek roztropek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Nie inny chłopek,który 15 kilowym karpią też nie popuszcza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Słoneczna zdzicha na grubasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 @Zanderix, Proszę, podpowiedz, jak skonstruować umowę z dziewczynami, aby tak chętnie współpracowały, jak z Tobą. Jednego punktu mogę się domyślić - często je odwiedzasz; drugi - to, to, co kobiety lubią najbardziej - piękne błyskotki. Czy są inne tajniki Twojej umowy. Gratuluję pięknej Pani na zdjęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poplawok Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 w Eire tez dzis troche gryzly-to moj pikus, troche rozniacy sie od pozostalych irlandzkich jakie tutaj goscily, bo z naprawde malego kanaliku i zlowiony z brzegu. Tak mimochodem (nie chwalac sie oczywiscie mialem zaszczyt zlowic najwieksza szczuke malego trojmeczu Pol-Irl-Sco. P.s @tpe1-dzis okoniowke przezornie zostawilem w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 w Eire tez dzis troche gryzly-to moj pikus, troche rozniacy sie od pozostalych irlandzkich jakie tutaj goscily, bo z naprawde malego kanaliku i zlowiony z brzegu. Tak mimochodem (nie chwalac sie oczywiscie mialem zaszczyt zlowic najwieksza szczuke malego trojmeczu Pol-Irl-Sco. P.s @tpe1-dzis okoniowke przezornie zostawilem w aucie Piękna grubaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 efik mozesz powiedziec cos wiecej na temat kija z drugiej fotki. i jakbys mogl wstawic albo zalinkowac jakies lepciejsze fotki. jakos tak atrakcyjnie wyglada.... ;D @Mifek - to nowa seria Rozemeijer Master Edition.. naprawdę fajne kijaszki, które będą dostępne od stycznia. Poza fajnymi jerkówkami jest kilka doskonałych szybkich wędek jigowych i spinningowych. I jeden kij który po zamacaniu na sucho wydaje się być doskonały na pstrągi i powinien cudownie śmigać w połączeniu z moją ulubioną przynętą Oj będzie się działo.. <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 A ten kijek, który miałem w ręku to prototyp wędki Master Easy Jerk. Produkt końcowy wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Zanderix - jesteś niesamowity ! Jak ja lubię te uśmiechnięte gębusie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Chłopaki gratulacje! Ale się moje oko cieszy, widząc że na naszej ziemi takie łowicie.Dodaje wiary i nadzieji. Pozdrawiam PSEfex, Tobie też?gratuluje chociaż pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Słoneczna zdzicha na grubasa @Zanderix - widzę, że Fatso Crank wkroczył do boju? Nie haczy już zielska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @Efex - jeszcze trochę haczy, ale daje radę PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To że daje radę to widzę.. F10C to naprawdę zabójcza przynęta. Znając kilka tricków można nią zdziałać cuda.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 To że daje radę to widzę.. F10C to naprawdę zabójcza przynęta. Znając kilka tricków można nią zdziałać cuda.. <_< to może coś zdradzisz? szerze mówiąc został mi się ostatni, reszta znalazła innych właścicieli - nie bardzo mi z nim idzie...pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Oj to jest temat na spory artykuł.. Na płytkich łowiskach bardzo przydaje się technika uniesienia szczytówki maksymalnie wysoko i kilka krótkich szarpnięć - Fatsiak chlapie się stojąc niemal w miejscu do złudzenia przypominając żywą rybkę.. Dobre wyniki miałem również w trollu z dodatkowym obciążeniem (boczny trok).. Ciężko to wszystko opisać bo jak wszyscy wiedzą najlepsze są lekcje poglądowe.. Mam nadzieję, że będzie kiedyś okazja spotkać się w terenie i o tym pogadać trochę obszerniej. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 A cranka używacie? Jak z efektywnością? Bo zwykły to killer a ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Remku oni wlasnie o cranku fatso 10 sie wypowiadaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 :lol: nie zauważyłem tego C ... no tak .... nieźle ... czas odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 dostajemy popalic ...bedzie dobrze ...ogladam mojego szczupaka z Vermilion...dopiero teraz do mnie dociera jaki piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Tak. Był piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Oj Na płytkich łowiskach bardzo przydaje się technika uniesienia szczytówki maksymalnie wysoko i kilka krótkich szarpnięć - Fatsiak chlapie się stojąc niemal w miejscu do złudzenia przypominając żywą rybkę.. Skuteczność Fatso 10 Crank nie ogranicza się tylko do szczupaków z płytkich i zarośnietych łowisk. Morskie ryby też chętnie atakuja ta przynetę, zwłaszcza w najpłytszych partiach morza. Praca Fatso C nie załamuje się nawet w sporych falach, a sam wobler nie ma tendencji do szurania o dno, co zazwyczaj oznacza utratę wabika (rafa koralowa, kamienie itd.) Technika opisana przez Efexa daje efekty nawet w Omanie. pozdraiwam JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi