Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Zanderix,

Proszę, podpowiedz, jak skonstruować umowę z dziewczynami, aby tak chętnie współpracowały, jak z Tobą. Jednego punktu mogę się domyślić - często je odwiedzasz; drugi - to, to, co kobiety lubią najbardziej - piękne błyskotki. Czy są inne tajniki Twojej umowy. :mellow: :lol:

Gratuluję pięknej Pani na zdjęciu!

w Eire tez dzis troche gryzly-to moj pikus, troche rozniacy sie od pozostalych irlandzkich jakie tutaj goscily, bo z naprawde malego kanaliku i zlowiony z brzegu. Tak mimochodem (nie chwalac sie oczywiscie :D mialem zaszczyt zlowic najwieksza szczuke malego trojmeczu Pol-Irl-Sco. P.s @tpe1-dzis okoniowke przezornie zostawilem w aucie :D

post-1576-1348914192,1719_thumb.jpg

w Eire tez dzis troche gryzly-to moj pikus, troche rozniacy sie od pozostalych irlandzkich jakie tutaj goscily, bo z naprawde malego kanaliku i zlowiony z brzegu. Tak mimochodem (nie chwalac sie oczywiscie :D mialem zaszczyt zlowic najwieksza szczuke malego trojmeczu Pol-Irl-Sco. P.s @tpe1-dzis okoniowke przezornie zostawilem w aucie :D

Piękna grubaska

efik mozesz powiedziec cos wiecej na temat kija z drugiej fotki. i jakbys mogl wstawic albo zalinkowac jakies lepciejsze fotki. jakos tak atrakcyjnie wyglada.... ;D

@Mifek - to nowa seria Rozemeijer Master Edition.. naprawdę fajne kijaszki, które będą dostępne od stycznia. Poza fajnymi jerkówkami jest kilka doskonałych szybkich wędek jigowych i spinningowych. I jeden kij który po zamacaniu na sucho wydaje się być doskonały na pstrągi i powinien cudownie śmigać w połączeniu z moją ulubioną przynętą B) Oj będzie się działo.. <_<

Pozdrawiam

To że daje radę to widzę.. F10C to naprawdę zabójcza przynęta. Znając kilka tricków można nią zdziałać cuda.. <_<

to może coś zdradzisz? szerze mówiąc został mi się ostatni, reszta znalazła innych właścicieli - nie bardzo mi z nim idzie...

pozdrawiam!

Oj to jest temat na spory artykuł.. Na płytkich łowiskach bardzo przydaje się technika uniesienia szczytówki maksymalnie wysoko i kilka krótkich szarpnięć - Fatsiak chlapie się stojąc niemal w miejscu do złudzenia przypominając żywą rybkę.. Dobre wyniki miałem również w trollu z dodatkowym obciążeniem (boczny trok).. Ciężko to wszystko opisać bo jak wszyscy wiedzą najlepsze są lekcje poglądowe.. Mam nadzieję, że będzie kiedyś okazja spotkać się w terenie i o tym pogadać trochę obszerniej.

Pozdrawiam serdecznie

Oj Na płytkich łowiskach bardzo przydaje się technika uniesienia szczytówki maksymalnie wysoko i kilka krótkich szarpnięć - Fatsiak chlapie się stojąc niemal w miejscu do złudzenia przypominając żywą rybkę..

Skuteczność Fatso 10 Crank nie ogranicza się tylko do szczupaków z płytkich i zarośnietych łowisk. Morskie ryby też chętnie atakuja ta przynetę, zwłaszcza w najpłytszych partiach morza. Praca Fatso C nie załamuje się nawet w sporych falach, a sam wobler nie ma tendencji do szurania o dno, co zazwyczaj oznacza utratę wabika (rafa koralowa, kamienie itd.) Technika opisana przez Efexa daje efekty nawet w Omanie. :D

pozdraiwam JW :D

post-268-1348914193,3442_thumb.jpg