biosteron Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Pięknie @Tommek,szacuneczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Gratki Tomek, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Tym razem już oficjalnie pozwole sobie jeszcze raz pogratulowac.Naprawdę piękne ryby Tomek. Zazdroszczę, może następnym razem szczęscie i mnie dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzięki wszystkim Obie ryby zostały złowione na płytkim blacie,na dużą wirówkę. Pozdrawiam P.S Stachu kręcioł jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Tommek@ Ryba ładna, zdjęcia ładne. gratuluję. Jednak jak patrzę na uzbrojenie łodzi to czuję zmieszanie bo nie wiem na którą wędkę ten ładny Esox zechciał walnąć? pozdrawiam P.s.kiedyś była taka piosenka - i chciała bym i boję się - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Tomek piękny wynik Gratuluję. Andrzeju. Dwie ryby nie jedna, jak sądzę. Skoro obrotówka, obstawiam 10:1 dla spina. Slammer pociągnął . Ale przypuszczam tylko dlatego, że sam bym tak postąpił, mając taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Tommek jeszcze raz gratki Napisz, że to dwie różne ryby i złowione z ręki, bo nie wiem o co Panu Thymallusowi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Tak,to dwie różne ryby,na spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 witam właśnie wróciliśmy z nad wody kolega dopadł szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ładne ryby i klimatyczne fotki.Gratulacje Tommek pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 @Tommek,Gratki, Szczupak ideał, przepiekny. orion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Fishbartek, kolega widać mocno ucieszony Pogratulować Dzisiaj po śniadanku postanowiłem kontynuować polowania na bajorkowe mamusie Niestety na miejscu czekała mnie niespodzianka i ... zero Walczymy dalej, do końca roku jeszcze trochę czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Chociaż coś się uwiesiło [moderator: zdjęcie nie spełnia regulaminu] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie wydaje mi się, by ten okoń trzymał wymiar publikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Fachowo podebrany pod brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 To chyba ten dżerk zgłodniał i stuknął w tego okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Dziwię się, że ten okonek się nie bał i podpłynął do takiego jerka, ale jak widać nie wszystkie ryby są sprytne, przebiegłe itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 ja moge sluzyc tylko action pics z dzis ... nie cierpie robienia zdjec komorka wiec zdjecia wykasowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 pitt@ napiszę tak. Ty przestań się zakompleksiać pod kątem zdjęć z komórki. Tutaj na forum jest publikowanych wiele zdjąć robionych wypasionymi aparatami z ruchomym lustrem i.t.d., a jakość ich o wiele gorsza od twoich komórkowych fotek.Sam mam Sony Eircssona tylko prostrzy model i jestem zadowolony.A tego woblerka może reklamować u wytwórcy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 pitt, czy to regulaminowa ryba? aaa, 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jaki sens ma wstawianie zdjęć, na których nie widać wyraźnie ryby i nie można ocenić jej wielkości. Może ta ryba nie była regulaminowa? <_< A tak na poważnie, czy tylko o chwalenie się chodzi? Może jeśli ryba jest nietypowa, złowiona w dziwny sposób, albo chcemy coś innego pokazać, to wymiar regulaminowy nie powinien mieć zastosowania? Przecież chyba nie sądzicie, że chciałem się pochwalić 10cm okonkiem? Chciałem pokazać ciekawe zdjęcię i to jak okonek zaplątał się w kotwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jaki sens ma wstawianie zdjęć, na których nie widać wyraźnie ryby i nie można ocenić jej wielkości. Może ta ryba nie była regulaminowa? <_<nie, no oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Jaki sens ma wstawianie zdjęć, na których nie widać wyraźnie ryby i nie można ocenić jej wielkości. Może ta ryba nie była regulaminowa? <_<nie, no oczywiscie Pitt, to tak z przymrużeniem oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victorinox Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tommek@, bardzo ładne szczupaki, ale na korbę się nie liczą! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 myślę, że to nie ostatni z tego wyjazdu, który tutaj zagości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi