hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ładnie wybarwiony i spasiony pajk.Gratki! Teraz kolej na Frika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Piękny klocek! A jaki zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Mario,Ładny! Dziewięćdziesiąt ile? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 92, ale był uczciwie odpasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Jest ładny! Widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Czas odświeżyć wątek.dzisiejszy poranny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 JESZCZE RAZ GRATULEJSZYN !!! I JA MA RADOŚĆ Z KOLEJNEGO PB NA MOJEJ ŁODZI <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 to wy chłopaki dzisiaj w szwecji łowiliscie ? gratulacje , naprawde piękna ryba !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 @clonee, @ Zanderix,To zdradźcie chłopaki, ile ta PeBe Mama miała? Przepraszam, chciałem napisać, ile ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 łooo niezły gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 @clonee, @ Zanderix,To zdradźcie chłopaki, ile ta PeBe Mama miała? Przepraszam, chciałem napisać, ile ma . Miala... tzn ma 98cm Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ladne ryby panowie, gratulacje. W koncu lod troche odpuscil i moglem sie wybrac na szczupaki, ale wyniki takie sobie. Brania byly bardzo delikatne i udalo mi sie tylko wyjac jedna 70. Potem cos grzebalem przy hamulcu i zapomnialem go odpowiednio ustawic no i w efekcie nie zacialem dobrze takiego pod 80 i pod nogami mi spadl. A podobno o tej porze to same duze biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To i ja coś dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 , fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Fotka zwykła i pospolita. Ale za to szczupak super. Bardzo mi się podoba. Gratuluję hlehle@ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Hlehle gratulejszyn <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 @HlehleGratuluję bladej Zośki PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Brawo Daniel. Piekna rybcia i ładna pamiatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 @hlehle gratuluję mamuśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Gratulacje @hlehle, a moze dodalbys do tej fotki kilka slow informacji, bo ostatnio jest tendencja do wrzucania samych fotek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Daniel jeszcze raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Daniel jeszcze raz gratuluje Tommek to nie ten @lukomat, a co chciałbyś wiedzieć? Długość? Okolice metra.Złowiony na jerkówkę Team Dragona do 120g, Curado 201DSV, plecionkę 20LB i ... kopyto Relaxa. Odkrywam na nowo obrótówki i gumy w połowach szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A to tym bardziej gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No wlasnie gumy i duze obrotowki, ten sam zestaw mam na tegoroczna jesien. Prowadze b a r d z o w o l n o. Tylko ryby u mnie jakies takie male i nie waleczne. Dzisiaj to juz zupelna nedza. Jedna ryby i to wyjeta bez walki. Myslalem, ze zaczepilem jakies zielsko. Dopiero pod szczytowka fiknal koziolka i dal sie odczepic bez wyjmowania.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 U nas bez dotknięcia, chyba zamykam powoli sezon szczupakowy. Jest potwornie zimno, woda ma 3,5 stopnia, nic się nie dzieje.Próbowałem wszystkim - gumą, jerkiem, szybko i wolno... ryby widze na echu, ale teraz to chyba makrela zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi