hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Woda miała dokladnie 3.5 stopnia i w tym przypadku.Fakt że rybki jakoś mało waleczne późną jesienią (szczególnie te grube mamuśki). @lukomat, Tpe zawsze przekonywał mnie, że u Was na wyspach to dopiero szczupaki są waleczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tyle ze jak pływam już trzeci rok to nigdy temp nie spadła ponizej 6 stopni. myślę że aborygeni z zimna trochę odmawiają współpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tyle ze jak pływam już trzeci rok to nigdy temp nie spadła ponizej 6 stopni. myślę że aborygeni z zimna trochę odmawiają współpracy. Kuba, gdzie nie gdzie 3,5 stopnia nie przeszkadza Dalej biorą. http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=2202&start=64 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Daniel, piękny, tym bardziej że wiślany. Dobrze że trafił w Twoje ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 tiaaaa Hlehle, walnąłeś ją na Wiśle?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Daniel, piękny, tym bardziej że wiślany. Dobrze że trafił w Twoje ręce @wujek po czym wnosisz, że wiślany?Może z Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mi też coś się widzi że wislany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Daniel, piękny, tym bardziej że wiślany. Dobrze że trafił w Twoje ręce @wujek po czym wnosisz, że wiślany?Może z Mazur Po ubarwieniu :)choć nie jest typowy, te wiślane mają taki błękitnawy połysk na boku, krótkie łby i nabite brzuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 O miejscach rozmawiać nie ma sensu, bo choćby mnie przypalali ... Złowiony wcześniej i trochę mniejszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 OOO!!!! Zośka po solarce - GRATULACJE Daniel pikne te Twoje lejdis PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Daniel, ten komin w tle wiele mówi hehehe Pozdrawiam i gratuluje !! Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Daniel przestań wrzucać te glapiatki dawaj konkretnego kasztana <_< Czekam Gratuleszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Daniel przestań wrzucać te glapiatki dawaj konkretnego kasztana <_< Czekam Gratuleszon Daniel umiejętnie dozuje napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Byc nad woda w odpowiednim czasie z odpowiednia przyneta to wiecej niz szczescie. Rób tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 @Łukasz, jeszcze sezon się nie skończył. Może uda nam się wielką mamusię z naszego bajora wyciągnąć Po jednej szansie zmarnowaliśmy, ale do 3 razy sztuka. @Tomek, dobrze to ująłeś. No i liczę na to co wyżej Łukaszowi napisałem @Kuba, fart zawsze jest potrzebny, ale trzeba mu pomóc. Chociaż czasem człowiek jest bezradny (co nam się niedawno przytrafiło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dziś kolejne kilka godzin nad wodą. Opływałem najlepsze miejscówki, zarówno głębokie jak i płytkie. Nawet dotknięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 O miejscach rozmawiać nie ma sensu, bo choćby mnie przypalali ... Złowiony wcześniej i trochę mniejszy:(...)Gratuluję Po widocznym na zdjęciu szczególe wnioskuję, że ryba została złowiona w okolicy komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Sławku@ można nawet to sprecyzować. Złowiona przed kominem patrząc od słuszenj strony bo inaczej komina nie byłoby widać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 OOO!!!! Zośka po solarce - GRATULACJE Daniel pikne te Twoje lejdis PZDRZanderix Dziękować Chociaż Twoje mamuśki bardziej są w moim typie - ciemna karnacja i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Tak Daniel chyba podnosi napiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Weekend się zbliża i Królowa czeka. Mam do wyrównania rachunki z pewnym smokiem w paski A przed weekendem coś większego (tło zamazane): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No tak, ale Smok juz złowiony. Choc kto wie....ja miałem ,, zła mame,, po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 No tak, ale Smok juz złowiony. Choc kto wie....ja miałem ,, zła mame,, po tygodniu. Mi spadł po całkiem długim holu (jak na sandacza ), po 2 tygodniach dał się złapać. Może znowu się da. Widać jakiś głupi się zrobił na starość Prawdopodobieństwo minimalne, ale nadzieja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 @hlehle te wszystkie szczupale to z Polski i nie z supertajnego lowiska gdzies w na polnocy?? Normalnie w tym watku juz sie z fotkami nie pojawie bo to wstyd przy takich grubasach od ciebie i zanderixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dokładnie Luko, ja w ogóle proponuję założyć dla Daniela osobny temat: Ryby Hlehle. Po co ma psuć średnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi