Robson73 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Co do barykady to, na pewno , ale gdzyby to był mój kolega ,to ryba by pływała w wodzie, uwierz że gdybym tam był, to też, by pływała w wodze, ewntualne łowca również, przy braku współpracy . Po części również rozumiem i przyjmuje Twoją argumentacje, ale zwyczajnie ręce mi opadły, bo wiem jak jest słabo z szczupakiem na Warcie i musiałem sobie ulżyć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Podwójna szkoda. W rzece takie szczupaki sa obecnie rzadkoscia. Jakby czytali pewne znane wszystkim forum miesiarskie. Jedyne mi znane nie popierajace inicjatywy R. Taszarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak dla poprawy humoru.Ten dalej pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 O mamo, to naprawdę wielka ryba! Moje gratulacje! Jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgrubny pomiar wskazał 108. Coraz bardziej podejrzewam kumpla, że mi zaniża Niestety samemu trudno jest mierzyć tyle kiloramów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Daniel, wymiatasz pod koniec roku .Naprawdę duży szacun i GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Po prostu Gratuluje !!! i oczom nie dowierzam - jak to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Żeby trzymać taką rybkę to trzeba troszkę na siłkę pochodzić Ogromne gratki PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 To poprawiłeś nam humor Gratulacje, jest śliczny, regularnie łowić takie rybki, to jest coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wielkie gratulacjeNie tylko z tej ryby ale rónież z regularności, o której myślę że większość z nas może marzyć. Bardzo duze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Daniel, następnym razem jak do mnie zadzwonisz to nie odbieram połączeń od Ciebie <_< obraziłem się !! Oczywiście żartuję, wielkie gratulacje, piękna ryba !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wielkie gratulacjeNie tylko z tej ryby ale rónież z regularności, o której myślę że większość z nas może marzyć. Bardzo duze gratulacje Tu nie ma co marzyć. Tu trzeba napierać. Może jakieś łowy na zakończenie roku i drugie -na przywitanie nowego? Ktoś musi otworzyć wątek SZCZUPAKI 2009. Może taką mamuśką właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przeta pisze ze na bezrobociu jestem a mówiłęm żeby dzwonić. W chacie kisnę bo nie mam zasadniczo z kim płynąć po za weekendem a samemu w zimie na wodzie... to ja wolę od 13 pić whiskey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Przeta pisze ze na bezrobociu jestem a mówiłęm żeby dzwonić. W chacie kisnę bo nie mam zasadniczo z kim płynąć po za weekendem a samemu w zimie na wodzie... to ja wolę od 13 pić whiskey Zatem monitoruj stan pogody Zadzwonię jutro. Bywaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Żeby trzymać taką rybkę to trzeba troszkę na siłkę pochodzić Kiedyś chodziłem więcej niż troszkę. Obecnie tylko troszkę, ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 @hlehle-dominator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Daniel wielkie gratki i szacun!! Jednak są w kraju jeszcze wielkie szczupaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Piękny wilk wodny ,@ hlehle jak Ty to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale nadrabiasz tą siłownie w inny, chyba przyjemniejszy sposób. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Ale nadrabiasz tą siłownie w inny, chyba przyjemniejszy sposób. <_< Uginanie ramion ze ... szczupakiem stojąc, wyciskanie ... suma leżąc.Unikam tylko martwego ciągu )))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Unikam tylko martwego ciągu błąd Gratuluje szczupaków i powtarzalności. Coś niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 hlehle -ladna ryba -gratki oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A oto moja zimowa kaśka - rzutem na taśmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Krzysiek z ZZ? Super rybka. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @krzysiek,piękny przedświąteczny prezent sobie sprawiłeś,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi