krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Rybka na 102 . Po serii błędów i wypaczeń wróciłem do rozumu i zacząłem łowić w miejscach, na które powinienem się przerzucić już miesiąc temu… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Krzychu, śliczna Kaśka, gratuluję, piękne podsumowanie sezonu szczupakowego w Twoim wykonaniu. Jak widać można też zrobić zwykłe zdjęcie, bez montażu i ściemy Na następnym spotkaniu w Tawernie masz u mnie bronx Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA @Singor_ths - MATEUSZ MASZ DŁUŻNIKA PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Krzychu, śliczna Kaśka, gratuluję, piękne podsumowanie sezonu szczupakowego w Twoim wykonaniu. Jak widać można też zrobić zwykłe zdjęcie, bez montażu i ściemy Na następnym spotkaniu w Tawernie masz u mnie bronx Pozdrawiam Szczupak bez ściemy, tło bez ... tła Lepsza taka fotka niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @Krzysiek, @zanderix, super pajki - gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Daniel, no to pozamiatałeś!! Co do kamuflażu miejscówek - popieram w 100%... sam nieraz się przekonałem, że nie warto zdradzać szczegółów...Gratki po raz n-ty, od dziś masz xywkę PikeKing...P.S.Takie małe pytanko, to rybki z rzeki czy jeziora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Daniel, no to pozamiatałeś!! Co do kamuflażu miejscówek - popieram w 100%... sam nieraz się przekonałem, że nie warto zdradzać szczegółów...Gratki po raz n-ty, od dziś masz xywkę PikeKing...P.S.Takie małe pytanko, to rybki z rzeki czy jeziora?? Dzięki Patryk.Prawda jest taka, że znam gości, którzy połowili w tym roku takie ryby (poczynając od sandaczy pomiędzy 100 a 114cm, a kończąc na rekordach Polski w innych gatunkach), że nigdy bym nie pomyślał, że takie u nas jeszcze pływają.Są bardziej paranoiczni niż ja. Zdjęcia widziałem albo na ich komórkach, albo ich komputerach - nikomu nie wysyłają. I git. Mają spokój nad swoją wodą. Czepianie się lub wyśmiewanie ukrywania miejsc, może spowodować najwyżej to, że więcej fotek nie będzie.Powinni pamiętać o tym redaktorzy szczególnie. Jeden z kolegów właśnie przez dokładnie taką akcję, swoje fotki usunął i więcej nie wrzucił. Chyba nie o to chodzi. Patryk, na priv Ci więcej napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 @hlehle wymiatasz w tym watku ,że się w głowie przewraca strach pomyśleć co się stanie jak pod choinką nowa miotła będzie. gratuluje szczupaków piękne okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Panowie @Zanderix, @Kuba, @hlehle, na prawde dajecie rade, aż się nie chce wierzyć, że to w naszych rybnych wodach . @Kuba, cierpliwość została nagrodzona, ja mam plan 100cm ale zanderka , może tez rzutem na taśme , los się i do mnie uśmiechnie, bo jak narazie to na moich miejscówkach łowią tylko koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Koledzy, jestem pełen uznania ! Przyjmijcie szczere gratulacje. Aby tak dalej - szczęścia wędkarskiego życzy Komancz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 tak sobie czytam...przegladam ten watek....i nie mam wiecej pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Daniel, Zanderix - gratulacje, wyjątkowy dzień dziś mieliśmy. Daniel, piękną kontynuacja serii - czyżby najokazalsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Po serii błędów i wypaczeń wróciłem do rozumu i zacząłem łowić w miejscach, na które powinienem się przerzucić już miesiąc temu… Mógłbyś rozwinąć trochę?Bo my się tu w ostatnie dwa miechy trochę miotamy bezsilnie, dzisiaj znowu któryś dzień na wodzie i bez kontaktu... pochlastać się można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Koledzy, jestem pełen uznania ! Przyjmijcie szczere gratulacje. Aby tak dalej - szczęścia wędkarskiego życzy Komancz. Robert z Twoim namaszczeniem jest szansa na prawdziwego potwora Tak więc 2009 musi być tylko lepszy Krzysiek, najokazalszej na razie nie wrzucałem. Czekam albo na święta albo na złowienie większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Ja pierdziu, masz coś jeszcze w zanadrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Rybka podobnych rozmiarów jak ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ajajaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hlehle ale słońce ładne w twoich okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hlehle ale słońce ładne w twoich okolicach Ostatnie promyki w 2008 )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 I budownictwo kwitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Gratulacje mistrzu @ hlehle ,piękny(a) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 ...Daniel, chcesz mnie wykończyć... po obejrzeniu tej fotki musiałem zarzucić nitroglicerynę pod język ...masakra, przepiękny, Polski szczupak!!! Strach pomyśleć co wkleisz na gwiazdkę...szczere gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 ...ale z tymi zielonymi trzcinkami w grudniu to przesadziłeś, heheheh ...fajna fotka..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hehe nastepnym raze pomyśl o jakis palmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Trzeba się cieszyć, że:a) w polskich wodach są takie ryby, mozna je skutecznie i powtarzalnie łowić. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi