Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Krzychu,

śliczna Kaśka, gratuluję, piękne podsumowanie sezonu szczupakowego w Twoim wykonaniu. Jak widać można też zrobić zwykłe zdjęcie, bez montażu i ściemy Na następnym spotkaniu w Tawernie masz u mnie bronx B)

Pozdrawiam

Szczupak bez ściemy, tło bez ... tła :D

Lepsza taka fotka niż wcale

post-781-1348914214,6263_thumb.jpg

Daniel, no to pozamiatałeś!!

Co do kamuflażu miejscówek - popieram w 100%... sam nieraz się przekonałem, że nie warto zdradzać szczegółów...

Gratki po raz n-ty, od dziś masz xywkę PikeKing...

P.S.Takie małe pytanko, to rybki z rzeki czy jeziora??

Daniel, no to pozamiatałeś!!

Co do kamuflażu miejscówek - popieram w 100%... sam nieraz się przekonałem, że nie warto zdradzać szczegółów...

Gratki po raz n-ty, od dziś masz xywkę PikeKing...

P.S.Takie małe pytanko, to rybki z rzeki czy jeziora??

Dzięki Patryk.

Prawda jest taka, że znam gości, którzy połowili w tym roku takie ryby (poczynając od sandaczy pomiędzy 100 a 114cm, a kończąc na rekordach Polski w innych gatunkach), że nigdy bym nie pomyślał, że takie u nas jeszcze pływają.

Są bardziej paranoiczni niż ja. Zdjęcia widziałem albo na ich komórkach, albo ich komputerach - nikomu nie wysyłają. I git. Mają spokój nad swoją wodą.

Czepianie się lub wyśmiewanie ukrywania miejsc, może spowodować najwyżej to, że więcej fotek nie będzie.

Powinni pamiętać o tym redaktorzy szczególnie. Jeden z kolegów właśnie przez dokładnie taką akcję, swoje fotki usunął i więcej nie wrzucił. Chyba nie o to chodzi.

Patryk, na priv Ci więcej napiszę.

Panowie @Zanderix, @Kuba, @hlehle, na prawde dajecie rade, aż się nie chce wierzyć, że to w naszych rybnych wodach :huh: .

@Kuba, cierpliwość została nagrodzona, ja mam plan 100cm ale zanderka :mellow: , może tez rzutem na taśme , los się i do mnie uśmiechnie, bo jak narazie to na moich miejscówkach łowią tylko koledzy ;) :lol: :lol: :lol:

Po serii błędów i wypaczeń wróciłem do rozumu i zacząłem łowić w miejscach, na które powinienem się przerzucić już miesiąc temu…

Mógłbyś rozwinąć trochę?

Bo my się tu w ostatnie dwa miechy trochę miotamy bezsilnie, dzisiaj znowu któryś dzień na wodzie i bez kontaktu... pochlastać się można...

Koledzy, jestem pełen uznania ! Przyjmijcie szczere gratulacje. Aby tak dalej - szczęścia wędkarskiego życzy Komancz.

Robert z Twoim namaszczeniem jest szansa na prawdziwego potwora :D Tak więc 2009 musi być tylko lepszy :D

Krzysiek, najokazalszej na razie nie wrzucałem. Czekam albo na święta albo na złowienie większej :mellow: