Roch Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Na zamknięcie roku 2008-go dostał mi się 60-tak. Panna Shannon była tego dnia baaardzo niechętna do dawania, więc i z tego króciaka cieszyłem się jak dziecko. Dzięki Ci, królowo irlandzkich rzek. Dzięki Ci Krystian za całodzienne wspólne wędkowanie i za kawę z prądem, która utrzymała mnie przy życiu. Następnym razem metrówy murowane Do siego roku, Panie i Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzisiaj ostatnie szczupaki w tym roku. Na frajera, z pomostu w marinie na Ree, w trochę ponad godzinę dwie ryby na kopyto. Makrela została całkowicie olana przez ryby. Większy ok 60cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyka1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 taki tam Czworaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Fajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ta 3 fotka bardzo przyjemna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ładne, ładne! Ach .... za oknem zima ... a tu takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi