Butch69 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Gratulacje. My z Michałem nie mieliśmy tyle szczęścia w sobotę. Za to Sławkowy wobler na Michała wędce zdeklasował Slidery. Michał na jeden wabik wyciągnął ponad 10 szczupaczej młodzieży. Kolejny raz dziękuję Michałowi za wypad na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ale podnosicie ciśnienie A my jeszcze musimy czekać 1.5 tyg PodrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Miło chociaż pooglądać,my też niedługo zaczniemy Gratulacje ładnych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vital Vilnius Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Twiching, Lucky Craft Pointer 65 sp, szczupak 2,2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Pointera też mam! Super wabik na szczupaki!!! Dostałem od Jerrego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No i oczywiscie bierzemy na PATELNIE! <_< Claudio Wy to macie chyba tam wielkie te patelnie? niczym Estadio Santiago Bernab?u że wam się takie szczupaki na nich mieszczą <_< gratuluję rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dzisiaj tylko jeden I oczywiscie patelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Oj jak pięknie,jeszcze tylko trzy dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Cały dzień pływania na kacu i tez tylko jedna - między 93 a 95cm Mimo że niezbyt chcą żreć to w kondycji sa świetnej, pięknie walczą i odpływają w dobrej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No nie panowie to jest normalnie falstart Ladne rybki gratuluje sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 standerus widać ten Pike tysz na kacu niejadek my wpadniemy to już,je rozruszamy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Piekna rybka , gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Kuba piękny ten szczupak gratulacje. Ja bym na twoim miejscu teraz to tylko na kacu pływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No standerus, nieźle się spisałeś w tym odcinku. Cały dzień taką pogodę mieliści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 pogoda była raczej oki - w sumie padło kilka ryb, no ale Kuby największy. ja dziś miałem dzień ilościowy, Kuba jakościowy pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Pięknie, Standerusie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Gratki Kuba!! robisz smaka nam?? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Smaczek jest duży, po tych pięknych rybach, ale to tylko parę dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dzięki, na zlocie będzie duza szansa na większe chcę was zmotywować odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Dzisiaj zaliczyłem to miejsce co ostatnio tylko z brzegu nie z łodzi - ryby chetniejsze, niestety jedyna rozsądna - a oceniam ją na XL pooszła za nic sobie mająć moje usiłowania zmienienia jej planów Czyli som i żrom, trzeba przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 fafik pierwsze wymiarki ledwo <_< 60cm, bolkimnie olały trza było łowić pajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 75 juz całkiemwaleczne na moim trawelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 pierwsze koty za płoty 1 x około 85-90 cm5 x około 60 cm 10 x drobiazg 1 x sandacz 70 cmZdjęć nie ma bo zapomniałem aparatu ale we dwójke z ojcem nałowiliśmy się do syta NR 1 - Rapala X-Rap srebrnyNR 2 - Skinner 10 RRNR 3 - Slider 7 RR Z powierzchni prawie nie łowiłem bo jeszcze nie wyszły kapelony ale testy nowych przynęt rapali i lew's zapowaidają się ok. Ogólnie wspaniały dzień spędzony w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no jaja jakieś... a u mnie jedno puknięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi