Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Dziś po drodze do pracy postanowiłem przez chwilę zwodować mój nowy prototyp pullbaita 14 cm. Nie wyjąłem nic, ale na 30 rzutów miałem 3 wyjścia małych szczupaczków a jeden z nich nawet przez chwilę zameldował się na haku. Przerwę więc traktuję jako udaną :D zwłaszcza, że pierwszy raz udało mi się porzucać normalnie jerkówką od DanielaXR. Będę z niej zadowolony :D

Wydaje mi się ,że w Polsce jest wiecej takich łowisk :D tylko trzeba zmienić taktyke na moim łowisku na 20 wędkarzy jeden łowi drapieżnika,reszta idzie o kiju a ja o kiju wracam 2 razy w roku.

Z tym ,że w łowisko trzeba uwierzyć i jak spławikowcy łowią poranione rybki lub inne takie dziwne znaki to znaczy ,że drapieżnik jest i trzeba do niego dotrzeć.

U mnie takim sposobem okazał się Top Water oraz bardzo płytko pracujące woblery w połączeniu z multiplikatorem i wędziskiem castingowym daje sobie nieżle rade. :D

pozdr.

P.S.dzisiaj już tylko jeden szczupaczek 60 cm i pare małych a rodzynkiem był hol okazałego sandacza,którego tylko raz ojciec podciągnął pod powierzchnie.Oba sandacze na X-rap

powodzenia ja swoje łowisko rozgryzałem 2 lata

Gratuluje Szczupaków !!!

Od trzech dni chodze po kilka godzin dziennie za szczupakiem i NIC !!! <_< pod nogami Szczupaki ale nie chca gryżć :angry:

Za to inne ryby, najpierw Sumik Karłowaty na gumke a następnie Leszcz 51cm......

Te białe kółko to cenzura.... <_<

post-1130-1348913904,6379_thumb.jpg

To żona :mellow: co miałeś wspólnie weekend spędzać czy jak??

u nas wczoraj i dzisiaj pływanie, niestety ciągle rzeka i nie mogę opływać jeziora przed zlotem - wieje za mocno

Wczoraj zero, dzisiaj kilka jacusiów, do 75cm.... Padaka zupełna

Padaka! :unsure:

Brałem udział w dzisiejeszej padace. Jak dla mnie bardzo udane pływanie. Dwa szczupaki, w tym jeden na woba własnej produkcji. Pełnia satysfakcji. :D