mirat Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 hasior jakiś taki wystraszony jesteś na tym zdjęciu na trawie . Gratulacje szczupłych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Warciak no to pojechaliście po całości z ojcem gratuluje to twoje eldorado jest super tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dzisiejszy z Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 warciak no to żeś odreagował Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja za to dzisiaj będąc na warcie na szczupaki tak oto otworzyłem sezon spiningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dziś po drodze do pracy postanowiłem przez chwilę zwodować mój nowy prototyp pullbaita 14 cm. Nie wyjąłem nic, ale na 30 rzutów miałem 3 wyjścia małych szczupaczków a jeden z nich nawet przez chwilę zameldował się na haku. Przerwę więc traktuję jako udaną zwłaszcza, że pierwszy raz udało mi się porzucać normalnie jerkówką od DanielaXR. Będę z niej zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 No Mirek, chyba chciałeś wszystkich zaskoczyć Udało Ci się. Przynajmniej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Warciak czyli jednak nie tylko żywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Waldek i ja byłem zaskoczony nie mówiąć o Tofiku, który przybiegł do mnie po krótkiej walce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mirku wspaniały leszcz. Serdecznie gratuluję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Mirek, je również serdecznie gratuluję. Piękna łopata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanio Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ladna lopata i to jaka!!co do sezonu na zebate to wczoraj wyskoczylem ale dorwalem malucha z 30 cm to i fotki nie robilem bo szkoda zeby sie meczyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Panowie dziękuję za gratulacje, ale był to czysty przypadek moja przynęta znalazła się na drodze tej łopaty.Zachaczyłem go za głową i już. PS. swoją drogą to moja życiówka leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 1 x około 85-90 cm5 x około 60 cm 10 x drobiazg 1 x sandacz 70 cm W naszym kraju ojczystym? Rzeka Warta tak darzy? No no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 W naszym kraju ojczystym? Rzeka Warta tak darzy? No no... ale nie wszędzie, Niestety na Warcie są tez odcinki których bogactwo ichtiologiczne mozna by przyrównać do basenu. Niemniej jest to na tyle dzika rzeka i miejscami cholernie trudna wiec ryba ma tu jakotaką ochronę... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Wydaje mi się ,że w Polsce jest wiecej takich łowisk tylko trzeba zmienić taktyke na moim łowisku na 20 wędkarzy jeden łowi drapieżnika,reszta idzie o kiju a ja o kiju wracam 2 razy w roku. Z tym ,że w łowisko trzeba uwierzyć i jak spławikowcy łowią poranione rybki lub inne takie dziwne znaki to znaczy ,że drapieżnik jest i trzeba do niego dotrzeć.U mnie takim sposobem okazał się Top Water oraz bardzo płytko pracujące woblery w połączeniu z multiplikatorem i wędziskiem castingowym daje sobie nieżle rade. pozdr.P.S.dzisiaj już tylko jeden szczupaczek 60 cm i pare małych a rodzynkiem był hol okazałego sandacza,którego tylko raz ojciec podciągnął pod powierzchnie.Oba sandacze na X-rap powodzenia ja swoje łowisko rozgryzałem 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gratuluje Szczupaków !!! Od trzech dni chodze po kilka godzin dziennie za szczupakiem i NIC !!! <_< pod nogami Szczupaki ale nie chca gryżć Za to inne ryby, najpierw Sumik Karłowaty na gumke a następnie Leszcz 51cm...... Te białe kółko to cenzura.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dzisiaj udalo mi sie zlapac pierwszego szczupaka na casting. Nie jest oszalamiajacy ale sie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ładne rybki Bezel fajna masz latarkę czołową a światło jej białe jak mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wiśnia - gratuluje pierwszego na casting.... jeszcze jeden albo dwa i ... przepadniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ładne rybki Bezel fajna masz latarkę czołową a światło jej białe jak mleko Hehe nie chce kłopotów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wczorajsze 2 pięknie ubarwione maluchy Żaden z nich nie wyjechał z wody więc mam nadzieje że nie jest to karygodne naruszenie regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 witam!u nas w sumie udany dzień - piękna pogoda, choć wietrznie, kilka średniaków kila jacków. nie było źle. jak widać na poniższej force korbą również da się jerkować...dla mnie tragedia pozdrawiam!http://img220.imageshack.us/my.php?image=dscn0082kq7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 To żona co miałeś wspólnie weekend spędzać czy jak??u nas wczoraj i dzisiaj pływanie, niestety ciągle rzeka i nie mogę opływać jeziora przed zlotem - wieje za mocnoWczoraj zero, dzisiaj kilka jacusiów, do 75cm.... Padaka zupełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 To żona co miałeś wspólnie weekend spędzać czy jak??u nas wczoraj i dzisiaj pływanie, niestety ciągle rzeka i nie mogę opływać jeziora przed zlotem - wieje za mocnoWczoraj zero, dzisiaj kilka jacusiów, do 75cm.... Padaka zupełna Padaka! Brałem udział w dzisiejeszej padace. Jak dla mnie bardzo udane pływanie. Dwa szczupaki, w tym jeden na woba własnej produkcji. Pełnia satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi