psielka Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W niedziełę byłem na Sulejowie. Woda spadła o ok 1 metra. Mam nadzieję, że nie doprowadzą do sytuacji jaka panuje na Mietkowie. W sumie 5 sztuk:Skiner RGS 10 cm - 67 cmSavage Gear 4play Herring Swim&Jerk 13cm kolor 03 - 46,48,52,56cmI 1 nieklasyfikowany szczupaczek 16 cm na Prologic 13 cmChyba muszę zakupić 19 cm jerki, skoro na 13 walą takie maluchy.Zdjęcia postaram się wieczorem umieścić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja trochę popuszczałem Jacka w wodzie i się taka ślicznotka zameldowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Piękny szczupak Mierzyłeś może?Myślałem, że już takich w naszych wodach brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 nooo piękniuutki gratulacje łowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W naszych wodach jest jeszcze kilka ładnych ryb (choć z wielkim smutkiem twierdzę, że niestety coraz mniej) ale np. takie oto byki padają na pochodach pierwszomajowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 dobrze wiedzieć, że mamuśki się już ruszyły... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Gratuluję Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Gratulacje. Niezły i pięknie ubarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 nie no jak @Zanderix wchodzi na forum bo zawsze z grubej rury Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Panowie fajne jacusie łowicie phala fajny szczególnie ten wiekszy jacuś czy to jest to samo łowisko co z jesienia na literkę N? Zanderix ta ryba to z Polski? pewnie z tej wody na której jesteś recydywistą pikna jest rybcia pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 co jedna to większa piękna sztuka! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Zanderix gratulacje wymiotłeś tu wszystkich tym pięknym szczupakiem. Jeśli można to napisz ile miał, bo wygląda na dobrze powyżej metra i na co się skusił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To nie ja wymiotłem tylko Mirek ja tylko pokazałem, że w Polsce są jeszcze wbrew usilnym działaniom destrukcyjnym ludzi i różnych instytucji ładne ryby. Ryba co będzie niewsmak co poniektórym uległa urokowi JAXONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jak by tego nie nazywać ryba śliczna i oby więcej się nam takie zdarzał w naszych wodach tego tobie zanderix i wszystkim kolegom życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Sezon rozpoczęty drobnicą do 60cm, na szczęście są tacy co znajdują większe i chwała im za to. Gratulacje Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Gratki Zanderix, fajne rybki tam macie. Całe szczęście, że one nie przywiązują takiej wagi do sprzętu jak niektórzy z nas Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zanderix również podobnie jak Mirat uważam,że rybka śliczna i należą się gratulacje łowcy jak również autorowi zdjęcia, który poświęcił kilka godzin w Photoshopie CS3 po to, żeby szczupaczek był na fotce jeszcze bardziej sympatyczny. Gratuluję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Arek, miałeś za boleniami pływać na majówce Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja też już otworzyłem sezon.. potworów nie było, ale kij wygiął się kilka razy.. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Gratulacje! Ładne ryby. Efex gdzie byłeś? (jakie okolice) PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam, Udalo mi sie 1 maja klasycznie otworzyc sezon szczupakowy.Wypuscilem takiego jednego szczupaka. Madryckiego Dzieki raz jeszcze Lukasz za super Majowke! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Naprawdę bardzo miło pooglądać trochę ładnych rybek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIECIER Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ja łowiłem na starorzeczu Narwi razem z kolegą złowiliśmy 14 sztuk z 5 było wymiarowych największy miał 65cm nr.1 perch = 9sztuk nr.2 x-rap. no ale te moje rybki w porównaniu z tymi powyżej to drobnica .z chęcią je wszystkie zamienił bym na jednego konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi