vitacola Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Gdyby nie ten wiatr byla by na fotce, ale nastepnym razem bedzie lepiej A co, ta życiówka miała żagiel ogon jak zagiel i z wiatrem uciekla <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Dobra, żarty na bok, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 No niektórych ryb nie da się przytrzymać jak nie chcą.A tak BTW - zna ktoś jakieś MOCNE I NIEZAWODNE agrafki?? gniotsa nie łamiotsa, nie rozpinające się, nie pękajace, nie spinwale, dragony itd bo niestety ale nie zdają jak się okazuje egzaminu. Ja nie zawiodłem się nigdy na tych: http://www.rozemeijer.com/Producten/Product/Roofvis/Accessoi res/Rozemeijer/Roz._Crosslock.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Dzisiaj wyskoczyłem na chwilkę na Parsętę zrobić mały rekonesans bo chodzą słuchy, że jakieś salmonidy się pokazały. I uwiesił się taki glucik. . Odczepiłem w wodzie, a właściwie dałem mu się wyczepić, zrobił to chwilę potym jak zapozował do drugiej fotki. Fotki z komórki, więc wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 fajowy chlupacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Dzisiejszy 70-tak wrócił cały i zdrowy do wody pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam Wygląda na większego niż 70 cm i nie mówię to o sposobie prezentowaniu rybki do zdjęcia !!!A tak poza tym to prześlicznie ubarwiony, takie lubię najbardziej !! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 klasa! piękna ryba, niezłe foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Dzisiejszy 70-tak wrócił cały i zdrowy do wody pozdrawiam Maciek Gratuluje, ale czy u Was jeszcze zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hejka @tomek_n czekaj aż odwiedzę Ren i Men w okolicach Mainz i Ruesselsheim. Może sandacze dopiszą Czasami tam zaglądam w te okolice pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 To daj znac na priva jak bedziesz w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam!lato idzie - woda coraz cieplejsza, pogoda totalnie nie szczupakowa, ale mimo wszytko udało się wydłubać kilkanaście ryb.poniżej największa. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ładny Gratulacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Cool rybka!! Gratulacje! Swoją droga wygląda mi na ładne 89 cm złapane o 5.47 nad ranem, zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 nie dość że taki byczek to jeszcze ślady ząbków na kuperku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Helloł kristofer!Widzę że podziałaliście dzisiaj Woda idzie w górę, ryby się ruszyły, łososie pewnie wchodzą... zębatym trzeba odpuścić do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 gdzie idzie?na pewno nie u mnie - czekam z utęsknieniem na deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na brośnie żur płynął, skubały i żarły, nawet jedna większa była ale... niedokręcony hamulec zrobił swoje. Wieczorem tak przylało że woda będzie ledwo do łowienia, ale dzięki temu wejda pierwsze kroneeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wiosna minela mi jak strzalka na polow szczupakow ciezko narzekac bylo tego troche .Z wiekszych rybek wydlubalem cztery metrowki ,kilkanascie w przedziale 80-90 cm wszystko na jerki .Zaczolem tez przykladac sie do polowu na Slawkowe .Krotkie spostrzezenia na temat jego killera .Jerk -paraca ?do zlodzenia praca przypomina zywa rybe .Mi podpasowaly modele tonace WANDER ktore sprawdzaja sie na wodzie o glebokosci 1-2 m .Delikatne podciagniecia szczytowka ozywiaja jerka az zabardzo ,a mocniejsze podciagniecia powoduja ze jerk obraca sie niemalze w okol wlasnej osi i kreci brzuchem jak wsciekly .?W sumie zamowilem ( A PALCE JAK KAZDY INNY KLIJENT)u Slawka okolo -20-30 modeli ktore zostaly przetestowane na roznych lowiskach przez kilka osob .Zdecydowanie i smialo mozna powiedziec -zajebis-a robota Slawek .ps-SLAWKOE -killerki Czekamy na wieksze modele -wierni kibice peresada -ladny ten zembal -gratki kompis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 [url=http://g.imageshack.us/g.php?h=99&i=78aq4.jpg]http://img99.imageshack.us/ http://img99.imageshack.us/my.php?image=78aq4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Świetna ryba i fotka, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 świetna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 dzięki zapomniałem dopisać, że to jest 78 tuż przed startem pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 dużo widać więc coś powiem szczupaczek 50cm wracający po mame... ( mama nie przyszła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem147 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak to ktos powiedzial mniej niz metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi