Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

No niektórych ryb nie da się przytrzymać jak nie chcą.

A tak BTW - zna ktoś jakieś MOCNE I NIEZAWODNE agrafki?? gniotsa nie łamiotsa, nie rozpinające się, nie pękajace, nie spinwale, dragony itd bo niestety ale nie zdają jak się okazuje egzaminu.

Ja nie zawiodłem się nigdy na tych: http://www.rozemeijer.com/Producten/Product/Roofvis/Accessoi res/Rozemeijer/Roz._Crosslock.html

Dzisiaj wyskoczyłem na chwilkę na Parsętę zrobić mały rekonesans bo chodzą słuchy, że jakieś salmonidy się pokazały. I uwiesił się taki glucik. ;) . Odczepiłem w wodzie, a właściwie dałem mu się wyczepić, zrobił to chwilę potym jak zapozował do drugiej fotki. Fotki z komórki, więc wiadomo ...

post-850-1348913950,6758_thumb.jpg

post-850-1348913950,7868_thumb.jpg

Wiosna minela mi jak strzalka na polow szczupakow ciezko narzekac bylo tego troche .Z wiekszych rybek wydlubalem cztery metrowki ,kilkanascie w przedziale 80-90 cm wszystko na jerki .Zaczolem tez przykladac sie do polowu na Slawkowe .Krotkie spostrzezenia na temat jego killera .

Jerk -paraca ?do zlodzenia praca przypomina zywa rybe .Mi podpasowaly modele tonace WANDER ktore sprawdzaja sie na wodzie o glebokosci 1-2 m .Delikatne podciagniecia szczytowka ozywiaja jerka az zabardzo ,a mocniejsze podciagniecia powoduja ze jerk obraca sie niemalze w okol wlasnej osi i kreci brzuchem jak wsciekly .?W sumie zamowilem ( A PALCE JAK KAZDY INNY KLIJENT)u Slawka okolo -20-30 modeli ktore zostaly przetestowane na roznych lowiskach przez kilka osob .Zdecydowanie i smialo mozna powiedziec -zajebis-a robota Slawek .ps-SLAWKOE -killerki :mellow:

Czekamy na wieksze modele -wierni kibice B)

peresada -ladny ten zembal -gratki kompis