Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

tzn że agrafki te zwykłe które są razem z przyponami, np jaxona są do niczego na większe sztuki? jeśli tak... to co robić?

może zamiast agrafki zwykłe kółeczko? tylko trzeba się przy zmianie męczyć....

Może lepiej jest kupić nowe i lepsze agrafki firm znanych i cenionych, to chyba lepsze niż kółka.

Ja zawsze agrafki w przyponach wymieniam na morskie Spinwale, polecam

Witam ponownie.@PaNek JA sam robie przypony i te agrafki tez mialy byc .......super wytrzymale :unsure: Po tym zajsciu przeszedlem na agrafki Owner sa napewno duzo leprze i wytrzymalsze ale zeby zalozyc przynete tez trzeba sie nameczyc bo drut jest tak zagiety ze.... ja go troszke odginam kombinerkami <_< Podro dla wszystkich.

w sobotę o świcie byłem razem z Bassy na Skomelnie, trafiliśmy na dobre żerowanie okoni, za którymi pływaliśmy po zbiorniku, trafił mi się też ładnie ubarwiony szczupak ok. 50 cm, którego prezentuję, jak dotychczas jest to mój największy w tym roku, wiec może być tylko lepiej B)

pzdr

Grzecho

post-1791-1348913967,8085_thumb.jpg

Parę ostatnich dni była u mnie rodzinka i zrobiliśmy sobie dluuuuuuugi weekend wędkarski (mimo brutalnie wzrastającej temperatury wody i mege lampy na niebie).

Z lotniska prosto zaatakowaliśmy Trose, bardzo reklamowany w Polsce Szwedzki kurort wędkarski.

Fakty:

- zasadniczo ciężko coś złowić poniżej 60 cm i 2-3 kg

- ryby waza ok 30% więcej niż te jeziorowe

- bardzo niski stan wody, najbliższe łowiska nie przekraczały 2 metrów (glebokosci ponizej 1 metra tez nie byly zadkoscia), troling zakazany na odcinku pierwszym

- bardzo drogie wypożyczenie lodzi

- trochę mało złowionych sztuk

część + 90:

post-780-1348913976,1508_thumb.jpg

post-780-1348913976,2161_thumb.jpg

Adam pociesza fakt jak to tu mowia -lepsza metrowka z malego bagna jak 10 krokodyli ze szkierow . :lol: Jak sobie pomysle ze na tego boxera 4 cm zagryzl to mi sie gryzie z teorja ze doze to tylko na doze ;) .

pozdrowka i gratulacje ile tam bylo 116cm 13kg .

Termos,

masz syndrom ''doświadczonego' wędkarza. Z wiekiem ręce rozchylają sie coraz bardziej

Pisałem, 104 cm, 8,5 kg. Fakt, ze lodź jakoś przypomina Twoja

Golsyl1980

No taki duży ''okon'' mi sie trafił.

Założenie taktyczne było okoniowe. Skończyło sie jak zwykle, czyli byle jak :D. Parę okonków do 30 cm, sporo szczupak do 50 cm i ten duży nieuk (paprzcież duże szczupaki maja brać na duże przynęty :D)