TERMOS Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 104 cm, 8,5 kg. Bingo Ale ten z Trosy mial chyba 13 lusek na grzbiecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Harvi,Widzę, że nuda tam u Was ... kompletnie nic się nie dzieje Pozdrawiamremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Termos,masz syndrom ''doświadczonego' wędkarza. Z wiekiem ręce rozchylają sie coraz bardziej Pisałem, 104 cm, 8,5 kg. Fakt, ze lodź jakoś przypomina Twoja Golsyl1980 No taki duży ''okon'' mi sie trafił.Założenie taktyczne było okoniowe. Skończyło sie jak zwykle, czyli byle jak . Parę okonków do 30 cm, sporo szczupak do 50 cm i ten duży nieuk (paprzcież duże szczupaki maja brać na duże przynęty ) Może one nie wiedzą ,że mają brac tylko na duże przynęty .W zeszłym sezonie mieliśmy z kolegą podobną sytuację ,biczowaliśmy wodę dużymi gumami ( około 15 cm ) i nic .W końcu kolega założył 2-u calowe kopytko mannsa i w pierwszym rzucie siadła dama 92 cm i 8 kg .Powiem ,że płetwa karpia około 0,5 kg jeszcze jej z gardła wystawała .Dlatego już zawsze będę asekurował się chocby najcieńszym wolframikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 ==> RemekFaktycznie nudy, dlatego wróciłem do pracy, teraz sie dzieje ==> Golsyl1980 Bez przyponu to ja sie nawet do sklepu po ryby nie ruszam Mialem tylko szczęście, ze zdecydowałem sie założyć szpulkę z cienka plecionka a nie żyłka.Kiedyś tez miałem zdarzenie, ze wyciągnąłem szczupaka z niestrawiona ryba. A jakiś czas temu trafił mi sie esox desperat, dwa razy spiął mi sie z wędki, dopiero za trzecim podejściem dal sie wyciągnąć Wynika, ze jednak jakieś za bystre te ryby nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 104 cm 8,5 kg. A chciałem połapać okonki Przyjmij moje kondolencje. I nie trać nadziei. Następnym razem będą okonki! Tak serio: gratuluję pięknej torpedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam! Zębaty z jeziora Trzciel 60+ z soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Maniek nieźle połowiłes...2 sandały i szczupłyPOGRATULOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Szczupak był jeszcze jeden, nawet ciut większy ale nie było fotografa. I oba wróciły do wody, zapewniam... Pożarłbym jednego ale na biwaku nie było zaplecza kulinarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 U mnie kicha woda zarosła przez ten upał do granic możliwości i duże ryby stojące w oczkach płoszą się od razu.Co wyjazd o parę maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 W sobote z kolega pojechalismy na szczupaki na fajne jeziorko w Szkockich gorach. Pogoda typowo szkocka deszcz i slonce. Ale nie poddalismy sie i jakies tam wyniki byly. Ja zlapalem 2 szczupaki 80cm i 84cm kolega szczupaka ponad 50cm i pstrazka sporego na slidera 7cm w czasie trolingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Piekne widoki a ja przed komputerem ...zaraz mnie trafi szlag Pstragi piszcza a szczupale zebacza ...a tu zapierdalaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 piękne rybki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Fajne klimaty ,gratuluję . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Matko boska...za takie klimaty dałbym sie pociąć...ale delikatnie Gratuluje rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Jeziorm 1@ Może zamiast się samookaleczać lub łamać sobie członki przyjedz jutro nad Odrę. Tam będę podobne jeśli nie lepsze klimaty.Ale najważniejsze to to, że jest realene niebezpieczeństwo, iż sam możesz złowić podobnego potwora z zębami. I obejszie się bez hirurga pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Nawet nie wiesz jak bardzo chciałbym przyjechac... ale zachciało mi sie do szkoły chodzic i mam teraz zakichane egzaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Kolejny 2 godzinny wypadzik i kolejna 70-ka... Wrócił do wody by oglądać dalej mecz Sorka za jakość fotek, ale kolega jest słabym fotografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 polska, wiślana - prawie metróweczkawobler migdał 7,5 cmszczupak 96 cmradość ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Pogratulować Ładna mamuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darsio Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 polskie liczą się podwójnie.To buduje,że można u nas łowić takie ryby.gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 @ssamwer gratuluje dobrze ,że jeszcze są u nas takie potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 @ssamer,gratulacje.Nie ma to jak Wiślana srebrna strzała, o wiele waleczniejsza od pięknisia z jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi