joker Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 @Wiśniakocham tą Szkocję, chociaż tam nie byłem. Piękna surowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 dzieki chlopacy za gratulacje.@joker zawsze mozesz prezyjechac.@ssamer chyba musze sie wybrac do Polski zlapac swoja metrowke bo jak narazie nie moge tutaj takiej znalezc. A tak na marginesie jakie sa dalsze losy tego prawie metrowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 cholera go wie co teraz robi - pewnie siedzi gdzieś pod krzekiem i odpoczywa po spotkaniu ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Sammer! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sammer tylko pozazdrościć i gratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Dziś trafiłem takiego oto 60-taczka oczywiście w mojej kochanej Oderce Drugi którego miałem dzisiaj na kiju miał około 70 do 75 cm niestety się spioł dodam tylko że oba szczupaczki wzięły na głębokości około 1m łowiłem bez wolframu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 dzisiaj wyskoczylem nad taki niepozorny staw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pitt@ napisz mi uprzejmie proszę w jaki sposób ty wykonałeś takie ładne zdjęcie telefonem komórkowym do internetu?Pytam się dlatego, że red. naczelny napisał, iż jest to w ogóle nie możliwe! I musi być OBOWIĄZKOWO minimum aparat kompaktowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Waldku też używam Sony Ericson tylko trochę starszy model pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 pitt@ napisz mi uprzejmie proszę w jaki sposób ty wykonałeś takie ładne zdjęcie telefonem komórkowym do internetu?Pytam się dlatego, że red. naczelny napisał, iż jest to w ogóle nie możliwe! I musi być OBOWIĄZKOWO minimum aparat kompaktowy pozdrawiam calkiem normalnie musze tobie powiedziec, ze gdyby junior nie zasial gdzies minolty, to bym wlasnie kompaktem pstrykal ... bez wzgledu na to czy red. naczelny tak napisal, czy tez nie sam z lustrzanka po krzakunach sie nie wycieram wiosna telefonowalem K700i (i okazjonalnie robilem fotki ryb) i powiem tobie, ze K700i robil lepsze zdjecia niz ten, ktory teraz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Jeśli się mogę wtrącić to: istnieje możliwość zmiany sterownika aparatu(i innych sterowników) w telefonie w ten sposób można polepszyć jakość zdjęć, kompresja zdjęć, wykonane zdjęcie telefonem z zmienionymi sterownikami wynosi ok 400kb a nie 150kb. Przepraszam za OT PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Dlobiemy ostatnio w glebokim trollingu ,przewazaja sredniej wielkosci szczupaczki .Najlepiej sprawdzaja sie wobki ktore zchodza na 5-10 m ,optymalna glebokosc 8 m .Najczesciej trafiaja sie pistolety . http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8b672e807a8de6d4.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio0 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Wiślany pięćdziesiątak. Przypon wolframowy at work. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja w niedziele, za namowa Rafała, potrolowalem głęboko 5-10 metrów, bez efektu. Moze pora dnia nie była najszczęśliwsza. Pod wieczór za to na 3-4 metrach nałapałem kilkanaście sztuk tak do 2 kg.Mialem tez wyjcie jednego sporego z uskoku 2-12 metrów ale polizała przynętę tuz pod powierzchnia wody i odpłynął. OT Ja tez jestem zdania, ze im nowszy SE tym gorsze fotki robi.Obecny P1i to 3,2 MP katastrofa pod tym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 harvi -na mnie niezwalaj ,Mnie tam niebylo .Dzien po lowilismy w tym samym miejscu na tej samej glebokosci i kiszka .Ogolnie byla kiszka ,jak niegryzie to niegryzie.Mieismy jakiegos szprota i garbatego .Ale jak na 6 godzin plywania ,rewelacji niebylo .Cos mi sie o ucho obilo ze jutro masz jakas bande wsciekle napalonych na zembatego .Mam mapki bat . tej okolicy ,moze sie przyda i jaks gorkie wytropicie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 miałem sie nie odzywać aż będzie ku temu nie lada okazja, ale jakoś tak wyszło, że nowa woda, nowy sprzęt, nieco inne podejście do łowienia i ... niemal zyciowka esoxa na lodzi... niestety mamuśka okazała się mądrzejsza i sprytniejsza. chwyciła wobka delikatnie końcem pyska i przy pieknej świecy na powierzchni pozbyła sie niechcianego kolczyka... ale ona i jej koleżanki pozostawiły po sobie ślady bytnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Musiały być to słodkie maleństwa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 wczoraj nastawiłem się z kumplem typowo sandaczowo , pogoda była w sam raz a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Moje wyprawy z juniorem nabieraja troche innego charakteru. W nosidelku nie chce juz siedziec i lapiemy tak dlugo az zaliczy tankowanie do pelna. Na fotce ponizej kalosze i gacie pelne. Kilka rzutow pozniej pojawil sie napis GAME OVER <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 @Luko, Junior super. A jaki wypaśny ABU-MATIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No to jego pierwszy kij z pazurem, tylko akurat trzyma go odwrotnie, bo korba z prawej strony i jakos mu to nie przypadlo, chociaz jest leworeczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Moje wyprawy z juniorem nabieraja troche innego charakteru. W nosidelku nie chce juz siedziec i lapiemy tak dlugo az zaliczy tankowanie do pelna. Na fotce ponizej kalosze i gacie pelne. Kilka rzutow pozniej pojawil sie napis GAME OVER <_< Super sprawa. Dzielny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Pytam się dlatego, że red. naczelny napisał, iż jest to w ogóle nie możliwe! I musi być OBOWIĄZKOWO minimum aparat kompaktowy pozdrawiam Andrzeju,Ty chyba z kims mnie mylisz Chciałem zaznaczyć, że z tel. komórkowego to ja zdjęcia przesyłałem już zdjęcia na forum Salmo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 To i JA wsawie pare fotek z ostatniego tygodnia.Co prawda wielkosc rybek nie powala na kolana ale przy temperaturze miedzy35 do 39 kazda rybka cieszy! Jakosc zdjec nie za dobra,ale aparat jakim byly robione fotki pamieta chyba druga wojne swiatowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi