Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Friko -fajne rybsko ,gratuluje.

Wraz z kolega zaczelismy kiepski sezon jesienny .

Dzien pierwszy(poniedzialek) -wszystkie mozliwe modele i kolory jerkow ,dwie godziny i nic .Po przejsciu na trola nastepne dwie godziny na 4 wedki mielismy jedno branie .Okolo polodnia zaczelo sie cos dziac i w kolejne dwie wyjelismy 4 zebate i jednego okonka .

Dzien drogi -Zero na blache ,jerki i gumy .

Jutro zaczynamy czesac upatrzona wczesniej gorkie gumakami jak sie nic nie uwiesi trzeba bedzie kombinowac .

Ciekawe ze w zatokach wrecz idealnych niezaliczylismy nawet pukniecia ,nie pomogly kombinacje .Zobaczymy co bedzie jutro ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bbed854736c8c063.h tml

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/66744c3026a27678.h tml

Friko myslalem ze zajedziesz na kawe :(

@Termos

głupio mi to przyznać, ale nie wpadłem na to Embarassed bardzo żałuję! Na swoje usprawiedliwienie mogę podać że wyjazd wypalił mi dosłownie w ostatniej chwili, tak że czasu starczyło mi na to żeby złapać jakieś wędki i ruszyć w drogę :unsure: następnej okazji do spotkanie nie przepuszczę :mellow:

@Stachu

piękne zdjęcie i piękny szczupak - gratuluję

Pozdrawiam