Efex Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 zawsze w stronę ryby kolego... Pozdrawiam E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 kolejny wątek, który wymaga odświeżenia jak widzę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 no... no... Friko - piękny - polski??zatem odświeżamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 tez ładny... mój z tego samego miejsca co i jazie <_< no, moze nie dokładnie tego samego, ale niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No no szalejesz,a ja myślałem że to wyjazd służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No, no Friko - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 gratulacje Friko, z rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 czekałem aż tu się ruszy ale ,że aż tak i to u nas w kraju to suuper .Piękny szczupak @Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Friko gratki a jeśli polski to podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 musza mi wystarczyc pojedyncze w takim razie, ale dziekuje. Szczupak jest z jeziora. W Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Friko -fajne rybsko ,gratuluje.Wraz z kolega zaczelismy kiepski sezon jesienny .Dzien pierwszy(poniedzialek) -wszystkie mozliwe modele i kolory jerkow ,dwie godziny i nic .Po przejsciu na trola nastepne dwie godziny na 4 wedki mielismy jedno branie .Okolo polodnia zaczelo sie cos dziac i w kolejne dwie wyjelismy 4 zebate i jednego okonka .Dzien drogi -Zero na blache ,jerki i gumy .Jutro zaczynamy czesac upatrzona wczesniej gorkie gumakami jak sie nic nie uwiesi trzeba bedzie kombinowac .Ciekawe ze w zatokach wrecz idealnych niezaliczylismy nawet pukniecia ,nie pomogly kombinacje .Zobaczymy co bedzie jutro ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bbed854736c8c063.h tml http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/66744c3026a27678.h tml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Friko myslalem ze zajedziesz na kawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Friko od razu poznałem te skandynawskie rysy twarzy <_< szczupaka oczywiscie z opadziku na gumkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Nie pamiętam już,kiedy ostatnio ktoś prezentował podobnej wielkości rybę złowioną w Polsce,czy jest aż tak źle?Gratulacje Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3309& ;prevloaded=1&start=0&SQ=c653be4d18b5701733a048fed63 21016& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 @Friko, Noooo .... połowiłeś Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Bardzo ładny,ale chyba jednak trochę mniejszy (albo mi się wydaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 pomiędzy deszczem i deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No...no...no...klękajcie narody.Piękna sztuka i zaj..... zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No no no ,szacuneczek Stanisław ,nie źle sobie radzicie z kolegą @majstrem .Fotka superancka. Piękny, bo nasz krajowy ,nie importowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Ładne szczupaczki Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 No i się doczekałem polskiego szczupaka:)Made in Poland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Friko myslalem ze zajedziesz na kawe @Termosgłupio mi to przyznać, ale nie wpadłem na to bardzo żałuję! Na swoje usprawiedliwienie mogę podać że wyjazd wypalił mi dosłownie w ostatniej chwili, tak że czasu starczyło mi na to żeby złapać jakieś wędki i ruszyć w drogę następnej okazji do spotkanie nie przepuszczę @Stachupiękne zdjęcie i piękny szczupak - gratuluję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Fajne szczupaki! Gratulacje panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darson Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 O to mój szczupak złowiony we wrześniu, rybka wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi