argrabi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Są w naszych wodach ryby, o których się wędkarzom nie śniło.. Gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Widac, ze sie ruszaja. Dobrze. Bo ja, wstyd przyznac, tylko jednego szczurka w tym roku. Inna rzecz, ze sie nie nastawialem. Nastawie sie za póltora miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Darson,Witaj na forum. Świetne zdjęcie Fajna ryba! Zapraszamy do uczestnictwa w forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Super szczupaki! @Stachu i @Darson polskie pajki cieszą podwójnie. @Friko piękna ryba. Duże szczupaki to cwaniaki nawet zagranicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 No chłopaki... fajne szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Friko -dobra ,dobra ,spoko ,zajedziesz to moze i jakas ognista woda sie znajdzie do tej kawy .Fajnie ze sie cos szarpnelo .Gratki panowie .Witam na forum Darson ,ladne wejscie -mam cicha nadzieje ze zwierz wrocil na swoje miejsce .Emerytom sie nalerzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Aprops dzisiejszego wypadu -mielismy jednego 60 cm na blaszkie .Szesc godzin lojenia Wedkarstwo uczy pokory (i kto to powiedzial ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darson Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Friko -dobra ,dobra ,spoko ,zajedziesz to moze i jakas ognista woda sie znajdzie do tej kawy .Fajnie ze sie cos szarpnelo .Gratki panowie .Witam na forum Darson ,ladne wejscie -mam cicha nadzieje ze zwierz wrocil na swoje miejsce .Emerytom sie nalerzy . Witam, tak jak napisałem wcześniej ryba wróciła do wody, choć emeryci byli skłonni do zabrania rybki ( pomagali podebrać, oczywiście podbieraka nie miałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Darson gratuluje ryby i mocnego wejścia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butch69 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Piękne rybki Ciekawe kiedy ja coś złowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jeszcze jedno moje wędkarskie wspomnienie, z zeszłego tygodnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 jeszcze jedno moje wędkarskie wspomnienie, z zeszłego tygodniaNie stopniuj napięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 chcialbym, ale to juz koniec do nastepnego razu (mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Friko na co go zlapałeś niezły szczupak gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @Friko, WIELKIE GRATULACJE, TAK WIELKIE JAK WIELKIE ŁOWISZ SZCZUPAKI PozdrawiamOrion Pozozostałe szczupaki też piękne, szczególnie interesujący ten złapany na wahadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 do tych, co można złowić w Bałtyku, jeszcze im brakuje ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 @ Friko dokładasz do pieca grtulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Oj Friko ,Friko Ladne te Twoje Predatory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 GRATULACJE Friko - nie dość, że duże, to jeszcze pięknie ubarwione.Odświeżyłeś wątek, że teraz wieje w nim świeżością niczym w fabryce odświeżaczy . I oby tak wiało do 31. grudnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Gratulacje Pawel, w koncu sie wyrwales, zeby polowic....i polowiles... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 W weekend szczupak 4,96kg i 84cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 W weekend szczupak 4,96kg i 84cm Maciek a gdzie fotka polskiego szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Na aparacie i na komórce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 4,96 kg Przed czy po wypatroszeniu (tylko taki dżołk)jestem pełen uznania dla zdolność mierniczych... ja bym powiedział - 5kilo.... 40g jakoś chyba by uszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi