Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Na Inny byś chyba nawet nie odbił - dmucha SW, NAPRAWDĘ dmucha. Pływałem już na większej fali (dzisiaj kręciliśmy się przy zawietrznym brzegu) ale nie przy takim wietrze. Myślę że momentami miało dobrze ponad 70km/h (wg meteo dzisiaj jest 55km/h, w porywach do 100km/h, na Ree stan 6 do 7)

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

.......

Przy wychaczaniu zauważyliśmy że jeden z łuków skrzelowych został wyrwany w czasie poprzedniego spotkania z wędkarzami. Wszystko było już zagojone, ryba w dobrej formie, choć skrzele jej dyndało spod pokrywy.

......

Dzięki STANDERUS za tą fotkę, znowu mam kolejny argument po mojej stronie :D w starciu z pitolami co mi wciskają różne głupty na usprawiedliwienie swoich skillowanych okazów.

PZDR

Zanderix

Ja kiedyś tak myśłałem, że jak ryba dostała w skrzela to w zasadzie dead. Czytałem kilka razy o ywpadkach ryb dochodzących do siebie bez problemu po dość dużych obrażeniach. Wydaje się ze bardziej niebezpieczny jest długi hol za słąbym sprzętem.

Ale naprawdę byłem zdziwiony - oglądałem dzisiaj tą rybę, wyglądało powaznie, a była całkiem żwawa.

.......

Przy wychaczaniu zauważyliśmy że jeden z łuków skrzelowych został wyrwany w czasie poprzedniego spotkania z wędkarzami. Wszystko było już zagojone, ryba w dobrej formie, choć skrzele jej dyndało spod pokrywy.

......

Dzięki STANDERUS za tą fotkę, znowu mam kolejny argument po mojej stronie :D w starciu z pitolami co mi wciskają różne głupty na usprawiedliwienie swoich skillowanych okazów.

PZDR

Zanderix

podczas podbierania i odhaczania dość dokładnie obejrzałem te skrzela. był tam tylko jeden komplety łuk i drugi który to wystaje z pokryw skrzelowej widoczny na fotce. zadziwiające jak wytrzymałe są to ryby, w końcu ta sztuka miała jakby jedno płuco tylko...

pozdrówka!

To jest wlasnie moj Przyjaciel ...Yokozuna ...lowca szczupakow . Mimo ze to Jack to z trolingu i dlatego ten spiner zeby troche pod woda drzalo :D

Alez patenty, wow :huh:

Przy tej ilosci woblerow trollingowych dostepnych, trollingowanie taka maszyna to juz przejaw inwencji tworcy :D

Guzu

Na Inny byś chyba nawet nie odbił - dmucha SW, NAPRAWDĘ dmucha. Pływałem już na większej fali (dzisiaj kręciliśmy się przy zawietrznym brzegu) ale nie przy takim wietrze. Myślę że momentami miało dobrze ponad 70km/h (wg meteo dzisiaj jest 55km/h, w porywach do 100km/h, na Ree stan 6 do 7)

Wiem, Kuba. Byłem tam kiedyś przy znacznie słabszym wietrze. Popłynąłem trochę pod fale, a potem... -potem miałem stracha zawrócić. A kiedy już zawróciłem, to wpłynałem w rzeczkę Inny i tam już sobie grzecznie siedziałem :D