CLAUDIO Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 A to moj z ostatniej wyprawy z kolega @luksaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Piękny zębacz, gratuluje 2 foto też fajne... można prosić wymiary fsiha i na co się połasił <_< ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Szczupak polakomil sie na kopyto relaxa 8 cm,ryb z @luksaj zazwyczaj nie mierzymy ze wzgledu na chec jak najszyprzego uwolnienia jej w dobrej kondycij.A po drugie zadko kiedy mamy miarke nad woda bo dla nas jest najwazniejsze lapanie i uwolnienie w jak najleprzej kondycij nasz6ych rybek!Dzieki za graty.Fotka rybki troche kiepska jakosciowo poniewaz padla bateria w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wczoraj mialem urodzinki i dostalem od swojego Kochania wedeczke z taka karteczka. Nie wiem czy ona sie do czegos przyda. <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @wisniajestes jeszcze na kacu, czy watki cie sie ot tak pomylily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 @wisniajestes jeszcze na kacu, czy watki cie sie ot tak pomylily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Kogut to dość dobry węgiel.. W kominku powinna się ładnie palić... tylko nie wiem jak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Aaaaa to teraz juz wiem do czego ona ma sluzyc. U nas spadl smieg i jakos zimno. Ale w nastepnym tygodniu wybiore sie z nia potrenowac nad jeziorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No ja w tym roku szupłego zaliczyłem- dzieki Bujo - rybo nie bardzo dopisały, ale wyprawa super, czekam na następną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam, Pawel ale zlapales cos innego i mialo dobre 5 kilo :D Nastepnym razem bedzie lepiej :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam, Pawel ale zlapales cos innego i mialo dobre 5 kilo :D Bujo No,ten hol był niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opat Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Siema,Mimo, że jest styczeń i szczupakowatych się nie poławia, dwa niewielkie zębacze walnęły mi dziś w paprocha. Szukałem okoni - z mizernym skutkiem - przypałętały się innego typu drapieżniki. Źyłka 0,14 bez jakiegokolwiek wolframu, szczupaki zapięte idealnie. Drugi co prawda zaczął mielić pyskiem przy podbieraniu i... przeciął żyłkę, niemniej był już w mojej ręce i nic nie miało prawa się złego wydarzyć. Oczywiście przeprosiłem dwa 35-40 cm stworzenia, bo nie ich przecież szukałem. Miejsce połowu - Zalew w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Dzisiaj rozpoczęliśmy sezon szczupakowy z Tomaszkiem na Allua. Wynik: jeden szczupaczek na kopyto 6 z 15 m wody. Podobno już za niecały m-c szczupaki będą po tarle i w ruch pójdą jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No ładny exosik Czyżbym w tle widział Stradica FH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No ładny exosik Czyżbym w tle widział Stradica FH? Dokładnie - 4000 FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 A mógłbyś coś o nim napisać w moim temacie Shimano Stradic 4000 HF - wasze opinie.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Dzisiaj rozpoczęliśmy sezon szczupakowy z Tomaszkiem na Allua. Wynik: jeden szczupaczek na kopyto 6 z 15 m wody. Podobno już za niecały m-c szczupaki będą po tarle i w ruch pójdą jerki U mnie tez szczupaki zaczely tarlo. Koledzy byli w sobote, we trzech nie mieli nawet skuba. Trzeba im teraz odpuscic na jakis czas, niech sie spokojnie prokreuja. Tomek brkaj lepiej na lososie. Chyba u was tez juz sezon otwarty, co?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 U nas to samoPół niedzieli nad wodą i nawet braniana echu pustkido kwietnia daję spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Na Allua na echu aż gęsto. Masy rybek w pół toni i sporo poprzyklejanych do dna - wiadomo. Niestety nie żerują. Ryba którą dorwał tpe1 stała w okolicy gdzie był ryby 'tłok' co właśnie skłoniło nas do pogumowania w tym miejscu. Greg przewiduje że za 2 - 3 tygodnie dopiero rozpoczną tarło, póki co jeszcze nie zaczęły. Więc jak pisze Tomek, za miesiąc zaczynamy dżerkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem147 Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 co by nie było też tegoroczny sprzed tygodnia, jaki by nie był ten pierwszy zawsze cieszy:) usunalem zdjecie, sorry stary, ale takich fotek to mu tutaj nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Witajcie.Wielu z piszących w tym wątku złożyło swoje podpisy w petycjina rzecz Wierzycy, ale równie wielu nie. Myślę, że nie prosimyo zbyt wiele czy o niemożliwe. Dlatego zapraszam, zakładkaOgólne, wątek Wierzyca-Petycja. Z góry dzięki.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 co by nie było też tegoroczny sprzed tygodnia, jaki by nie był ten pierwszy zawsze cieszy:) to zdjęcie auuu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 co by nie było też tegoroczny sprzed tygodnia, jaki by nie był ten pierwszy zawsze cieszy:) to zdjęcie auuu!Kumotrze Okrutniku!!! Takim zdjęciom mówimy stanowcze NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBUL Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 co by nie było też tegoroczny sprzed tygodnia, jaki by nie był ten pierwszy zawsze cieszy:) to zdjęcie auuu!Kumotrze Okrutniku!!! Takim zdjęciom mówimy stanowcze NIE!!! E tam chłopaki ładna kostka <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 @przem147 Pierwsza rybka roku fajowa, alefuj, nieciekawe to zdjecie, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi