Kuba Standera Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Daje się, od kiedy łowię na bulldawgi. Ale ogółnie to sezon najmizerniejszy do tej pory. Się w końcu przekonaliśmy do węgorzy Ostatnio zrą tylko na to. dzisiaj podniosła się do samej łodzi, zażarła w szybkim prądzie, przypon był może z metr od końca szczytówki. Mocno podniosło to ciśnienie p.s. Tpe - Sprzęt w drodze do Galway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Widzę, że wątek szczupakowy mocno się rozruszał Wielkie gratulacje dla wszystkich łowców. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Pobiłem kolejny rekord..... 3 metrówki w ciągu 40 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gratulacje. Chciałbym zobaczyć filmik z takiej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 @KOMANCZPory roku Ci się pomyliły 1 kwietnia dopiero za jakiś czas NIE NO, SZCZERE GRATULACJE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Martwi mnie to, że kto ma szczęście w wędkarstwie ten nie ma w ..... Miałem farta. Najważniejsze, że ryba jest i atakuje. Koledzy z Warszawy i Golubia też połapali. Ekipa Sebastiana w piątek podniosła wysoko poprzeczkę, gdyż mieli w ciągu godziny pięć metrówek. Golubiak pojmał 105cm szczupaka prawie 11 kg. Postaram się wstawić zdjęcie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A mówią ze w Polsce to ryb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Bo to kraj podzielony na północ/południe/bezrybie.......... Gratuluje swoistego rekordu . Myslałem że tylko szybkościowe łowienie uklei w modzie ale jak widzę szczupak nie ukleja a można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 pięknie Robert - gratki.3 sztuki w 40min, to robi wrażenie.pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Komancz, szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Gratki @Komancz!! A moze jakies foteczki masz tych okazów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Komancz pozamiatałeś... Ciekawe czy ktoś się zbliży do tego wyniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Nieno gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Tutaj: http://www.przewodnicywedkarscy.pl//blog.htm można sobie obejrzeć szczupale Sebka i Mateusza....Szczena opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Komancz gratulacje aż miło się czyta że takie ryby można i u naswycholować i to w tak krótkim czasie.Co do tego co zamieścił tep1 to tytuł oddaje wszystko Sebastian gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Pieknie sie zapowiada. W zeszlym roku Gumofilc mial 4 x godzine Zobaczymy jak bedzie pózniej.Wypada jedynie zalowac, ze 124cm zostalo zlikwidowane wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A Cezorator też się zaczaił na szczupaki... dorwałem go z wielką osęką na wodzie komancza.. poza tym rybki nie chciały wspołpracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ah jakże zazdroszczę tego spotkania Trza było torpedować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 A Cezorator też się zaczaił na szczupaki... dorwałem go z wielką osęką na wodzie komancza.. poza tym rybki nie chciały wspołpracowacByl? Naprawde? Moze jeszcze zostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Szukajcie i pozdrówcie go serdecznie... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie omieszkam, jesli spotkam na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Serdecznie dziękuję za gratulacje !Faktycznie widziałem Cezaratora na wodzie, ale jak mnie zobaczył to szybko uciekał w krzaki. Mam nadzieję się spotkać na wodzie z kolegami z Warszawy - Kubą i Gumofilcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Byl? Naprawde? Moze jeszcze zostanie...O tak.. był!! Wracaliśmy akurat do bazy z mifkiem, a on wyładowywał sprzęt z łodzi.. akurat w reku miał pokaźną osękę.. ostatnio jak go widziałem to przyjechał na 3-4 tyg, więc duża szansa ze teraz tez niestety na dłużej zostanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 przyjechac na ryby na 3-4 tygodnie, marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi