Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Pozdrawiam dzisiaj byłem nad swoim jeziorku,złowiłem esoxa na nową testowaną przynęte Holenderską nazywa się Predox jonited mutant 13.5 cm ,85 gr.szczupak miał 81 cm,6 kg i dziwnostka ,szczupak ociekał ikrą.Oczywiście pływa nadal w moim jeziorku,ale ta nasza aura ogłupiała.Było zimno na Pomorzu,-3C i wiał zimny wschodni wiatr.

Z podpoznańskiej Warty, niestety osobnik na zdjęciu nie uznaje C&R i rybka ku mojej rozpaczy została zabita i zdżarta :angry:

Normalnie tylko ryczeć, piękna samica... 115cm i 14.5kg

Mam prośbę NIE PROMUJ cezoratorstwa.

Skasuj to PROSZĘ.

PZDR

Zanderix

[

Mam prośbę NIE PROMUJ cezoratorstwa.

Skasuj to PROSZĘ.

PZDR

Zanderix

Fotka niezgodna z regulaminem ok, troche mnie poniosło ale jak ją zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać. Natomiast nie wiem co masz na myśli z tym cezoratorstwem, nie jestem ortodoksyjnym c&r-owcem, ale taka ryba to już pomnik przyrody i do tego jeszcze samica :wacko: Może łowcy da to, trochę do myślenia..

Pozdr.

Robert

@Robson73

Mnie chodziło o to aby takich zdjęć tzn. zaszlachtowanych ryb i ich pogromców, nie pokazywać. Ja i wielu na tym forum widzieliśmy już wiele i naprawdę kolejne zwłoki PIĘKNEJ ryby nic nie wnoszą. Po co promować ludzi którzy zabijają TAKIE ryby.

Jeśli to Twój kolega to zrób mu fotę i mu daj, nam nie musisz jej pokazywać.

łowca jak go nazwałeś NAPEWNO słyszał o C&R , wnoszę po jego wizerunku (schludnie ubrany, z nienajgorszym sprzętem), więc nie mieszka w lepiance w głuszy - twierdzę więc : on to ma poprostu w DUPIE dokładnie tak, jak jeden śląski koromoran.

Wydaje mi się, że zrozumiałeś mój post jako jakiś atak - a to po prostu była zwyczajna GORĄCA PROŚBA. Stoimy po tej samej stronie barykady :D

PZDR

Zanderix