pitt Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 chyba nie za bardzo rozumiem, ile i czego mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 chyba nie za bardzo rozumiem, ile i czego mial? Jakiej długości był szczupak? Ile miał cm.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Następna mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jasny gwint. Przykrość mi robicie Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Szczena mi z hukiem opadła. Czy ktoś może pozamiatać???Piękne ryby łowicie panowie. Oj piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 To już jest z waszej strony czysty sadyzm Poważnie to szczere gratulacje. Nigdy nie przypuszczałem, że w polskich wodach można regularnie łowić takie potwory! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 To już jest z waszej strony czysty sadyzm Poważnie to szczere gratulacje. Nigdy nie przypuszczałem, że w polskich wodach można regularnie łowić takie potwory! Pozdrawiam Panowie, Daniel dopiero się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ...gratki chłopaki...aż strach wklejać, same metrówki... ale co tam, 80pare z głębokiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Jaśniutki. Jakieś wyrobisko?Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Musi być wiślany Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Musi być wiślany Pozdr. Salmo Na moje to jakieś wyrobisko piachu/żwiru z czystym dnem. Podobne pajki mam w jednym miejscu w rodzinnych stronach, niektóre są wręcz żółte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 @hlehle, strzał w 10tkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Pozdrawiam dzisiaj byłem nad swoim jeziorku,złowiłem esoxa na nową testowaną przynęte Holenderską nazywa się Predox jonited mutant 13.5 cm ,85 gr.szczupak miał 81 cm,6 kg i dziwnostka ,szczupak ociekał ikrą.Oczywiście pływa nadal w moim jeziorku,ale ta nasza aura ogłupiała.Było zimno na Pomorzu,-3C i wiał zimny wschodni wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ... miał 81 cm,6 kg ... Gratulacje. Masz może foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Super rybki chłopaki Jesteście z tych co w grudniu te forum ratują, tymi pięknymi rybkami PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Z podpoznańskiej Warty, niestety osobnik na zdjęciu nie uznaje C&R i rybka ku mojej rozpaczy została zabita i zdżarta EDIT-regulamin Normalnie tylko ryczeć, piękna samica... 115cm i 14.5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ładna, ale co zrobisz, brak górnego wymiaru ochronnego i miał to tego prawo przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Szkoda gadać, niereformowalne, jedynie nadzieja w młodych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 krotki wyciag z regulaminu:1. Przede wszystkim Catch and Release (złów i wypuść) co oznacza, że zdjęcia powinny przedstawiać ryby, które zostały wypuszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Z podpoznańskiej Warty, niestety osobnik na zdjęciu nie uznaje C&R i rybka ku mojej rozpaczy została zabita i zdżarta Normalnie tylko ryczeć, piękna samica... 115cm i 14.5kg Mam prośbę NIE PROMUJ cezoratorstwa. Skasuj to PROSZĘ. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotSauce Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Znajomy wybrał się na szczupaka nad jedno z naszych malutkich jezior (koło Nowej Wsi Ujskiej). W pewnym momencie przytrzymane białe kopyto i co się okazało..... zamiast szczupaka na końcu znalazła się tołpyga! 134cm., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Piękny rzeczny szczupak, wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 [Mam prośbę NIE PROMUJ cezoratorstwa. Skasuj to PROSZĘ. PZDRZanderix Fotka niezgodna z regulaminem ok, troche mnie poniosło ale jak ją zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać. Natomiast nie wiem co masz na myśli z tym cezoratorstwem, nie jestem ortodoksyjnym c&r-owcem, ale taka ryba to już pomnik przyrody i do tego jeszcze samica Może łowcy da to, trochę do myślenia..Pozdr.Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 @Robson73 Mnie chodziło o to aby takich zdjęć tzn. zaszlachtowanych ryb i ich pogromców, nie pokazywać. Ja i wielu na tym forum widzieliśmy już wiele i naprawdę kolejne zwłoki PIĘKNEJ ryby nic nie wnoszą. Po co promować ludzi którzy zabijają TAKIE ryby. Jeśli to Twój kolega to zrób mu fotę i mu daj, nam nie musisz jej pokazywać. łowca jak go nazwałeś NAPEWNO słyszał o C&R , wnoszę po jego wizerunku (schludnie ubrany, z nienajgorszym sprzętem), więc nie mieszka w lepiance w głuszy - twierdzę więc : on to ma poprostu w DUPIE dokładnie tak, jak jeden śląski koromoran. Wydaje mi się, że zrozumiałeś mój post jako jakiś atak - a to po prostu była zwyczajna GORĄCA PROŚBA. Stoimy po tej samej stronie barykady PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi