Thymallus Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hlehle@ piękna ryba. Gratuluję. I nawet jeszcze zielone trzciny macie..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Trzeba się cieszyć, że:a) w polskich wodach są takie ryby, mozna je skutecznie i powtarzalnie łowić. Gratuluję! c)taka ryba wraca do wody... Wielki Gratulacje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A tak BTW - pomyślecie jaką szkodę może wyrządzić wodzie osobnik, który realizuje punkty od a do b, ale c już nie... Strach się bać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 CZY JEST NA SALI LEKARZ??Wielkie gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A tak BTW - pomyślecie jaką szkodę może wyrządzić wodzie osobnik, który realizuje punkty od a do b, ale c już nie... Strach się bać... Vide miłośnik jałowca z Sosnowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 @hlehle Ty mieszkasz tak blisko nad tą rybną wodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jeszcze jedno takie zdjęcie i trzeba będzie powołać komisje śledczą bo im więcej tych szczupaków widzę tym mniej jesteś wiarygodny .A wiem co masz w zanadrzu i aż się boje co się będzie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 @hlehle Ty mieszkasz tak blisko nad tą rybną wodą ? @hlehle mieszka w tym domku co na zdjęciu widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Hlehle ja Ci sprezentuję 12 wandery tylko mnie zabierz na tą wodę :). Nawet w opasce na oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 @Sławek - cytując klasyka: z zawiązanymi oczami to z powrotem @Hlehle - brawo! Piękna robota! A czy ten domek w tle to nie jest czasami jakiś burdel, o których słyszę ostatnio na forum? <_< Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hlehle -gratuluje .hlehle -oczytalem sie w prasie i internecie o wielkich okoniach w Dunskich wodach .Ale zastanawia Mnie fakt czy Dunczycy podobnie jak i wiekszoszosci Szwedzi ,zebacza do ust nie wezma nie wspominajac o bialorybie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hlehle -gratuluje .hlehle -oczytalem sie w prasie i internecie o wielkich okoniach w Dunskich wodach .Ale zastanawia Mnie fakt czy Dunczycy podobnie jak i wiekszoszosci Szwedzi ,zebacza do ust nie wezma nie wspominajac o bialorybie ? Troszke o Danii niedlugo pojawi sie na stronie glownej jesli chodzi o szczupaki w Danii to z tego co wiem raczej nie sa uznawane za dobre ryby. Dunczycy delektuja sie rybami morskimi, plus sandacze i okonie w ilosciach zdroworozsadkowych. Mimo to nie ma co liczyc na szczupacze eldorado w tamtych rejonach. Znajomi Dunczycy troche ich lowia, ale okazy trafiaja sie sporadycznie. Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB No to moze sie zdziwic....takie oszalamiajace bedzie mial wyniki w naszej krainie szczupakiem slynacej... Gratuluje wynikow. Łajby jeszzce nie sciagnalem, moze i mnie sie cos trafi?... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB No to moze sie zdziwic....takie oszalamiajace bedzie mial wyniki w naszej krainie szczupakiem slynacej... Gratuluje wynikow. Łajby jeszzce nie sciagnalem, moze i mnie sie cos trafi?... Gumo Staralem sie wytlumaczyc mu jak mniej wiecej wyglada rybostan u nas w kraju, ale tak delikatnie zeby nie pomyslal, ze sciemniam zeby nie przyjechal. W sumie fajnie jak wpadnie. Mysle, ze Wisla moze byc wyjatkowym zjawiskiem dla niego - u nich nie ma takich rzek. Aaa i nie mysle tutaj o berglu ;P Gumo mrozy ida. Lodka Ci nie zamarznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Lodka nie zamarznie? Byleby zjawisk lodowych i wody w zęzie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ...ale z tymi zielonymi trzcinkami w grudniu to przesadziłeś, heheheh ...fajna fotka..pozdro A gdzie napisane że szczupak w grudniu złowiony <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ...ale z tymi zielonymi trzcinkami w grudniu to przesadziłeś, heheheh ...fajna fotka..pozdro A gdzie napisane że szczupak w grudniu złowiony <_< W grudniu, trzcinki troche sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 @Artech, a wiem, wiem ...a trzcinki fajne, nadają fotce klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hlehle -ja mysle ze moze nie na potezne szczupaki do kraju bo moze byc troche ciezko .Z powodzeniem na bolenia ,klenia, wszechobecnie reklamowanego na skandynawskich forach Polskiego KARPIA .Piekna brzane i na polska kielbase z ogniska , kielicha moze jakies piwko .Oj zagalopowalem sie troche w powietrzu czuc swiateczna aure .Raz jeszcze, Wesolych i Spokojnych Swiat .Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Wtaj @hlehle napisz na jaką przynęte dzwignołeś tego centkowańca.Jest piekny i ładnie wybarwiony.Ja w grudniu najwiekszego jakiego złowiłem i wypusciłem to szejściokilówka na woba predoxa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red tag Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dla Wszystkich użytkowników Forum JERKBIT.PL ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009 ,ponad metrowych SZCZUPAKÓW życzy Red TAG. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 23 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 @Termos, no wlasnie na karpia to on by z checia wpadl, bo w Danii zazdroszcza nam duzych miskow (ja tam nazywam je smierdzielami raczej). Niestety wedkarsko preferujemy inne metody. Przypuszczam ze szczupaki lowilby na jakies zdechle makrele ) @red tag, kopyto relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dobra Daniel mamy wigilie więc jak obiecałeś czas na .... finał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 120?? 130?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Jestem w krainie kormoranow (Tomi tak nazywa swoje okolice ) i niestety jedyny net jaki mi tu dziala to ten na komorce. Jak sie nie uda nic wymyslec to dopiero po NR, cos wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi