Skocz do zawartości

SZCZUPAKI 2008

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

hlehle -gratuluje .

hlehle -oczytalem sie w prasie i internecie o wielkich okoniach w Dunskich wodach .Ale zastanawia Mnie fakt czy Dunczycy podobnie jak i wiekszoszosci Szwedzi ,zebacza do ust nie wezma nie wspominajac o bialorybie ?

hlehle -gratuluje .

hlehle -oczytalem sie w prasie i internecie o wielkich okoniach w Dunskich wodach .Ale zastanawia Mnie fakt czy Dunczycy podobnie jak i wiekszoszosci Szwedzi ,zebacza do ust nie wezma nie wspominajac o bialorybie ?

Troszke o Danii niedlugo pojawi sie na stronie glownej

jesli chodzi o szczupaki w Danii to z tego co wiem raczej nie sa uznawane za dobre ryby. Dunczycy delektuja sie rybami morskimi, plus sandacze i okonie w ilosciach zdroworozsadkowych. Mimo to nie ma co liczyc na szczupacze eldorado w tamtych rejonach. Znajomi Dunczycy troche ich lowia, ale okazy trafiaja sie sporadycznie. Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB :D

Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB

No to moze sie zdziwic....takie oszalamiajace bedzie mial wyniki w naszej krainie szczupakiem slynacej... :lol:

Gratuluje wynikow.

Łajby jeszzce nie sciagnalem, moze i mnie sie cos trafi?... :D

Gumo

Jak wyslalem koledze swoje szczupaki na mejla, to stwierdzil, ze musi odwiedzic nasz kraj w 2009 zeby pobic swoj PB

No to moze sie zdziwic....takie oszalamiajace bedzie mial wyniki w naszej krainie szczupakiem slynacej... :lol:

Gratuluje wynikow.

Łajby jeszzce nie sciagnalem, moze i mnie sie cos trafi?... :D

Gumo

Staralem sie wytlumaczyc mu jak mniej wiecej wyglada rybostan u nas w kraju, ale tak delikatnie zeby nie pomyslal, ze sciemniam zeby nie przyjechal. W sumie fajnie jak wpadnie. Mysle, ze Wisla moze byc wyjatkowym zjawiskiem dla niego - u nich nie ma takich rzek. Aaa i nie mysle tutaj o berglu ;P

Gumo mrozy ida. Lodka Ci nie zamarznie?

hlehle -ja mysle ze moze nie na potezne szczupaki do kraju bo moze byc troche ciezko .Z powodzeniem na bolenia ,klenia, wszechobecnie reklamowanego na skandynawskich forach Polskiego KARPIA .Piekna brzane i na polska kielbase z ogniska , kielicha moze jakies piwko .Oj zagalopowalem sie troche w powietrzu czuc swiateczna aure .Raz jeszcze, Wesolych i Spokojnych Swiat .

Termos