Kubson Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 buuuuuu !! A ja tak czekałem, Święta zaniedbałem, prezentów brak nie mówiąc o krzaku, tak bardzo chciałem zobaczyć Mamuśkę, a tu lipa...po nowym roku tak się nie bawimy !! Pozdrawiam i jeszcze raz wszystkiego NAJ !!kUBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 No i udało się wcześniej Obiecana gruba mamuśka (niektóre szczegóły z tła zostały usunięte przez kolegę - dzięki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 to się nazywa postawienie kropki nad i Daniel, wielkie graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 gratuluje Znasz Jej wymiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Gratuluje calej serii mamusiek!!!! i oby w nastepnym roku bylo ich wiecej!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 No i udało się wcześniej Obiecana gruba mamuśka (niektóre szczegóły z tła zostały usunięte przez kolegę - dzięki). przepraszam czy ten szczupaczek został złowiony w naszym kraju ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ale MAMUŚKA!!!Wymiary pewnie 90-60-90 albo coś takiego bliskiego IDEAŁU!!Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Gratuluje! Piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No Daniel, dałeś czadu !! hehehe..aż mi się morda śmieje jak widzę takie rybki !Wielkie gratulację ! PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 ...potężna baba...gratki Daniel!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 @hlehle- pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ależ dajesz do pieca ,gratki @hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Piękne sztuki połowiłeś, aż się nie chce wierzyć, że takie u nas jeszcze pływają i to w jednym zbiorniku. Wielkie gratki i szacun. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wielkie gratulacje! Piękny szczupak! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 naprawdę nie wiedziałem że w naszych wodach pływają TAAAKIE PIĘKNE RYBY aż miło popatrzeć :> GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No na to czekałem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 piękny szczupal! dla mnie bomba, to pocieszające, że takie jeszcze pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Szczere gratulacje Daniel, Czy to naprawdę z Polski? Jeśli tak to tylko się cieszyć. Ja odpuściłem szczupce już dawno, bo stwierdziłem, że mniej szczupaków niż łowiących szczupaki. Poza tym lubię łowić w rzekach, a jak widzę Ty kosisz na stojącej wodzie. Mój rekord (marne 89 cm) złowiłem też na stojącej, ale nie dalej niż 20 km od Warszawy. Teraz ciągnie mnie tylko nad rzeki. Pozdrawiam i życzę pobicia rekordów w Nowym Roku. P.S.Ile centów miał/a największy/a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @hlehle - przepiękna ryba! Aż wstyd wstawiać moją, ale mówi się trudno.. Od razu mówię, że też z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymel Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @hlehle - przepiękna ryba! Aż wstyd wstawiać moją, ale mówi się trudno.. Od razu mówię, że też z Polski Gratulacje! Można wiedzieć z jakiej głębokości wyjęty ? Pozdrawiam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Woda miała około metra głębokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 ...no to i ja wstawię swoją marną mamuśkę... złowiona jak 4-ry pozostałe sandacze na ok. 18m głębokości na Spigotowego koguta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @Efex, @Patu fajne rybki. Patryk, tak z ciekawości zapytam, jak ryby znoszą różnicę ciśnienia?Osobiście nie łowię na takich głębokościach i ciekawi mnie w jakiej kondycji są pajki (bo z sandaczami to wiem, że jest problem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ...hol nie może być szybki i stanowczy, dekompresja może zrobić swoje... pajki znoszą to dużo lepiej od sandaczy, mamuśka odpłynęła w dobrej kondycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Panowie,Gratuluję wyników! Ja w niedzielę zamknąłem sezon (króciakiem 50cm ) i głowię się, co by tu w piątek połowić w stolycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi